1 anmeldelser
Med dette BBB Soft Tubeskin får du en yderst effektiv beskyttelse til stelrøret på din cykel. Stelbeskytteren giver din cykel beskyttelse mod skrammer og stenslag når du er på farten, eller når du skal have transporteret din …
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med dette BBB Soft Tubeskin får du en yderst effektiv beskyttelse til stelrøret på din cykel. Stelbeskytteren giver din cykel beskyttelse mod skrammer og stenslag når du er på farten, eller når du skal have transporteret din cykel. Tubeskinnet har en bredde på 70 mm. og en længde på 500 mm. Beskytteren er gennemsigtig, så du stadig kan se farven på din cykel igennem.

Anvendelse
Tubeskin kan anvendes når du skal ud at cykle, eller når du skal have transporteret din cykel fra A til B. Ved at anvende BBB Soft Tubeskin risikerer du ikke, at dit stelrør får skrammer eller stenslag.

Specifikationer

  • Farve: Gennemsigtig
  • Størrelse: B: 70 mm. x L: 500 mm.
  • Gummistykke

Montering
BBB Soft Tubeskin er et kraftig gummi stykke, som kan klæbes direkte fast på cyklens stel. Det er vigtigt at rengøre for fedt og snavs før Tubeskin monteres.

Kvalitetsniveau
Tubeskin er en effektiv måde at beskytte stelrøret på din cykel på. Det kan bruges både på cykelturen eller under transport af din cykel i et cykelstativ. Tubeskinnet er fremstillet i et gennemsigtigt gummimateriale, så du næsten ikke kan se at tubeskinnet er monteret.

EAN: 8716683095319

14-05-2018
Folien er foldet sammen så den kant ved folden kan ikke rettes ud måtte kassere folien