Varenummer: 270020

Spejl til montering i enden af styrrør


.
99 DKK / STK
79,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Smart sidespejl til din cykel med 3D multiposition. Dette spejl kan hurtigt gøre din hverdag nemmere ved, at lade dig se hvad der sker i trafikken, så du trygt og sikkert kan færdes. Spejlet kan drejes i alle retninger, og vejer endda ikke særligt meget således, at det ikke kommer til at genere kørslen.

  Anvendelse
  Dette smarte sidespejl kan gøre hverdagen i trafikken nemmere således, at færdsel aldrig bliver et problem. Spejlet er nemt at montere, og monteres i enden af styret med en expander således, at den udvides når skruen i enden spændes.

  Specifikationer

  • 3D multiposition.
  • Spejl til montering i enden af styret med expander som udvides når skruen i enden spændes.
  • Spejlet kan drejes i alle retninger.
  • Vægt 50 gram.
  • Diameter: 80mm.
  • Materiale: Plast og glas.

  Kvalitetsniveau
  Spejlet her er lavet i robuste og lette materialer, hvilket giver spejlet en lav vægt. Spejlet er desuden meget bredt og funktionelt, så man kan være tryg i trafikken.

  Vedligeholdelse
  Spejlet kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med lethed tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 • Brand Diverse
  Produkt Cykelspejl
  EAN 5707865000262
 • Jørn J.

  Er foreløbig positivt overrasket over spejlet, især i forhold til prisen. Sidder godt 17 mm hul. Kan let vippes ind, når der trange forhold. Det gode ved spejlets konkave form er det endnu for tidligt at sige noget om. Har udskiftet skruen i knækket med en længere og sat ekstra møtrik på, da skruen løsnede sig hele tiden.

  FREDE Ø.

  Glasset er buet , så fx biler syner små selv om de er tæt . Det skal man lige vænne sig til .

  kim C.

  jeg er godt tilfreds

  Kjell P.

  Bra lite stor men fyller sin funktion

  Børge R.

  det blev kun 4 stjerner for det passede ikke i håndtaget. så jeg måtte file en del af. men virker godt . men for mindsker en del ellers ok.

  Kjeld S.

  Spejlet er ikke mere end pengene værd. Sidder ikke ordentlig på styret og skruen som går ind i styret knækkede allerede under første spænd. Kan ikke anbefales.

  Theodor R.

  Sidespejl til cykel burde være lovpligtig udstyr så hvad med noget afvisnings blink til cykel - mange rundkørsler er cykellivsfarlig pga. særdeles meget dårlig udført discount vejbyggeri og skal man så slippe cykelstyr med den ene hånd ?

  Finn H.

  Spejlets overflade er for konveks, så i praksis er det uanvendeligt, da man ikke kan se noget længere end 50 m væk. Ærgerligt, da spejlet i øvrigt er nemt at montere

  Jens O.

  De var nemme at montere

  Harald H.

  En supper smart opfindelse og så er den rustfri kan godt anbefale den type

  Lars M.

  Spejlet er for konkavt . En minder krumning af spejlfladen vile have været meget bedere ( har haft et sådan ) som det er nu "formindsker " det for meget ..man når simpelthen ikke at få bilerne kommende bagfra , i spejlet før du høre dem lige bad dig .. Ubehageligt !

  Jørgen M.

  Kør ikke med den i København, de stjæler den bare.

  Hanne J.

  det er jeg bare rigtig glad for ;) kan se hele vejen bag mig

  Dorthe B.

  Det er som forventet, ganske udmærket!

  Jens J.

  Den er nem at montere og løser opgaven. Men hængsler og led er ikke helt stramme nok til at holde den i stillingerne, når man kører ud af landevejen, så man må af og til rette den på plads..

  Ove E.

  Det er en genial måde at spejlet sidder i enden af styret, det virker meget fint. Og man har fint udsyn bagud, dog synes jeg at spejlet formindsker for meget, = en bagfra kommende bil er meget tættere på end det ser ud til. Venlig hilsen Ove E. Støve.

  Merete T.

  Fine spejle, bortset fra lidt ridser i midten af det ene spejl.

  thomas J.

  fint men den er svær med at kun spænde ordentlig fat på styret med indre mål på 22 mm

  Thomas K.

  Jeg var meget glad for spejlet lige til i går hvor det blanke pludselig faldt af da jeg var ude og køre om aftenen. Jeg måtte gå rundt i mørke og lede efter det! Det var heldigt det ikke blev kørt over!

  Ove O.

  Holdesystemet til spejlet er godt, bedre end det fra cyklistforbundet. Spejlet er alt for vidvinklet så det er svært at tyde det man ser i spejlet.

  Johnny W.

  et fantatisk godt spejl til cyklen overvejer at købe et sæt mere da jeg har 2 cykler

  Poul O.

  rigtig god når jeg er på vejen så jeg kan orientere mig bagud