Dette spejl fra OnGear er nemt og hurtigt at montere på din cykel, så du kan få ekstra overblik i trafikken. Spejlet passer til almindelige styrdiametre og monteres ved hjælp af en elastisk strop. Spejlet kan vinkles, så du k…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette spejl fra OnGear er nemt og hurtigt at montere på din cykel, så du kan få ekstra overblik i trafikken. Spejlet passer til almindelige styrdiametre og monteres ved hjælp af en elastisk strop. Spejlet kan vinkles, så du kan opnå det bedst mulige overblik over trafikken bag dig.

Anvendelse
Med dette spejl bliver du i stand til at holde øje med bagfra-kommende cyklister og bilister, uden at du behøver dreje hovedet og dermed fjerne fokus fuldkommen fra vejen foran dig. Spejlet giver dig dermed en øget sikkerhed i trafikken.

Specifikationer

  • Materiale: Plastic
  • Farve: Sort
  • Kan vinkles

Montering
Dette spejl monteres let på din cykel uden brug af værktøj, idet spejlarmen placeres udover styret og spændes fast med den tilhørende strop.

Vedligeholdelse
Dette spejl kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for, at skruerne er spændt og tør det eventuelt over med en fugtig klud efter behov.

EAN: 5712934005260

Ingen anmeldelser af dette produkt.