Varenummer: TC9638

Skærmsæt Topeak DeFender til 29" MTB


 
262 DKK / STK
209,60 DKK ekskl. moms
 •  
 • Topeak DeFender 29" skærmsæt udviklet i højresistent plastik sikre god stabilitet og højbrudstyrke. Det lette skærmsæt består af en M1 forskærm samt XC11 bagskærmen. Skærmene undersider er højpoleret, hvilket forhindrer ophobning af mudder.

  Anvendelse
  Topeak DeFender M1 + XC11 skærmsættet passer til 29" mountainbikes uanset om de har hardtail eller full-suspension, blot skal forgaflen være med affjedring. Første gang skærmene skal monteres skal man afse lidt tid til det, men når de er indstillet er det utrolig let at af- og påmontere dem efter behov. Når bagskærmen er monteret på cyklen, er der ikke plads til en bagagebærer.

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 428 gram
  • Materiale: High impact resisant plastik
  • Simpel montering
  • Poleret underside
  • Justerbar vinkel
  • Dimensioner forskærm: L: 64 cm - B: 8,5 cm
  • Dimensioner bagskærm: L: 67 cm - B: 10,2 cm

  Montering
  For at montere forskærmens beslag skal der bruges en 4 mm unbrakonøgle. Forgaflenstilkens indvendige diameter skal være ø19,6 - ø26 mm eller ø27,7 - 35 mm. For at finjustere bagskærmen skal der benyttes en 3 mm unbrakonøgle. Bagskærmen monteres på cyklens sadelpind, som skal have en diameter mellem ø25,4 mm og ø34,9 mm. Når skærmene første er monteret og justere, er det efterfølgende ikke nødvendigt at benytte værktøj til af- og påmonteringen. Se evt. PDF filerne herunder for hjælp til montering.

  Kvalitetsniveau
  Topeak er mærket, der har skabt sig et professionelt niveau efter mange års erfaring med udvikling af produkter, hvor komfort og funktionalitet er blevet bragt til brugeren. Dette er kommet til virkelighed ved brug af solide materialer og et stort fokus på innovation i produkterne. Dermed er flere amatører og professionelle blevet tiltrukket af produkter således, at kunden også kan være tryg ved køb af produkter fra Topeak.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af dette produkt kan ske ved, at man kan tørre det over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Derudover kan man også udføre en efterspænding af gevindene således, at man bliver ved med at have et optimalt skærmsæt.

 • Brand Topeak
  Produkt Skærmsæt
  Anvendelse MTB
  Størrelse 29"
  EAN 4712511833157
 • Jakob N.

  Superlækkert skærmsæt. Let at montere. Synes det er fedt at bagskærmen kan komme helt ned til dækket når man bruger cyklen til landevejskørsel til og fra arbejde. Et godt køb.

  Ole J.

  Bløde materialer i yderpunkterne, enkelt at montere og kan anbefales

  Bente L.

  Rigtig fint sæt som er nemt at montere. Først passede skruedelen til forskærmen ikke (var for stor/bred), men så sad der en mindre del inde i. Passer perfekt og god kvalitet. Kan kun anbefales.

  Lars H.

  nemme at montere skærmer godt af.

  Rasmus P.

  Gode kvalitets skærme, der er lette at sætte på. De er også lette at afmontere når cyklen skal vedligeholdes.

  Palle E.

  Godt skærmsæt. god kvalitet, nemt at monterer .

  Mads H.

  Som altid hurtig levering og stærk pris

  Carsten M.

  Monteret på 5 minutter. Fint system

  Michael J.

  okay skærmsæt

  Anders H.

  Nemt at montere - bagskærm sidder lidt højt. Kan ikke justere langt nok ned mod hjulet. Men virker

  Ole B.

  Smart skærmsæt og slet ikke så bøvlet montering som angivet på hjemmesiden. Begge monteret på 5 min.

 • defender xc11.pdf 314.00 Kb
  defender m1.pdf 281.00 Kb