En smart og robust kædeskærm fås her således, at du nemt og kompatibelt kan optimere beskyttelsen af din kæde. Kædeskærmen er lavet af robust materiale, der kan holde til seriøse slag og stød fra gaden, mens et stilrent desig…
Læs mere
Vejl.: 279,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En smart og robust kædeskærm fås her således, at du nemt og kompatibelt kan optimere beskyttelsen af din kæde. Kædeskærmen er lavet af robust materiale, der kan holde til seriøse slag og stød fra gaden, mens et stilrent design også spiller ind. Kædeskærmen er desuden lavet med en stor kompatibilitet, så den passer til brug på de fleste kranksæt.

Anvendelse
Denne kædeskærm kan give gode forudsætninger for en optimal vedligeholdelse af din kæde, så den forbliver smurt og funktionel igennem hele cykelturen. Kædeskærmen er lavet i et kompatibelt design, så den kan passe sammen med de fleste kranksæt.

Specifikationer

  • Materiale: Plast skærm og metal beslag
  • Monteringsbeslag ved krank og cyklens bagstel følger med ved denne vare
  • Farve: sort
  • Passer til maksimalt 48 tænder

Montering
En montering af denne kædeskærm kan nemt ske, hvis man følger visse forudsætninger. Kædeskærmen skal monteres bag ved skålen til krankboksen på cyklen og den bagerste del fastgøres til bagstellet på cyklen.

Kvalitetsniveau
Denne kædeskærm er ideel med sin hård og robuste skal, hvor kæden kan forblive på et højt funktionelt niveau. Det stilrene design er desuden yderst kompatibelt med de fleste kranksæt.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af dette kranksæt kræver blot, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4021834391504

Ingen anmeldelser af dette produkt.