Her kan der præsenteres en kædeskærm, der kan gøre det praktisk og nemt at skulle beskytte sin kæde mod skidt og snavs. Kædeskærmen er defineret af en hård skal, der kan give en solid beskyttelse mod hårde slag og stød sålede…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her kan der præsenteres en kædeskærm, der kan gøre det praktisk og nemt at skulle beskytte sin kæde mod skidt og snavs. Kædeskærmen er defineret af en hård skal, der kan give en solid beskyttelse mod hårde slag og stød således, at kæden kan bibeholde sin smurte og funktionelle tilstand. Kædeskærmen er desuden lavet med et stilrent design, der kan være yderst kompatibel med de fleste kranksæt.

Anvendelse
Denne flotte kædeskærmen sørger ordentlige forhold således, at kæden effektivt kan beskyttes mod vejens strabadser. Kædeskærmen passer med de fleste kranksæt, da den er lavet med en bolt med en diameter på 21,5 mm, hvilket passer med de fleste pedalarme med gevind. Kædeskærmen er desuden anvendelig på kranksæt, hvor den store klinge er 44 - 48 tands stor.

Specifikationer

  • Passer til mange kranksæt bl.a.Shimano.
  • Montering i pedalarms gevind.
  • Kædeskærm som passer til kranksæt hvor den store klinge er 44 - 48 tands stor.
  • Udvendig diameter: ø21 cm
  • Nødvendig monteringsbolt og skive følger med denne vare.
  • Monteres direkte på krank/pedalarm højre med en bolt der sidder fast indvendig i pedalarmen.
  • Bolten har en diameter på ca 21,5 mm som passer i langst de fleste pedalarme med gevind.

Montering
Denne kædeskærm skal monteres direkte på din krank/pedalarm, hvilket nemt kan foregå under de forudsætninger, at du benytter dig af en unbrakonøgle og de medfølgende monteringsbolte og skiver.

Kvalitetsniveau
Kædeskærmen er lavet i et funktionsdygtigt design, hvor den hårde skal er essentiel. Dette kan sørge for den optimale beskyttelse af kæden mod skidt og snavs. Skærmen er desuden kompatibel med de fleste kranksæt og pedalarme, så den er meget alsidig.

Vedligeholdelse
Denne kædeskærm skal blot vedligeholdes ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4021834323024

Ingen anmeldelser af dette produkt.