Varenummer: 5233-1

Hebie Kædeskærm til 33 tands kranksæt - Sort


 
79 DKK / STK
63,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • En hård og yderst funktionel kædeskærm, der kan leve op til kravet om en alsidig beskyttelse. På denne måde, kan din kæde blive ved med at være smurt og funktionel således, at du ikke kommer til at opleve problemer undervejs. Kædeskærmen er desuden lavet i et stilrent design med en hård skal, der kan holde til mange slag og stød.

  Anvendelse
  Denne kædeskærm fra Hebie giver gode muligheder for en optimal beskyttelse af kædens specifikationer og funktioner. Dermed kan kæden nemt blive ved med at virke ordentligt. Kædeskærmen kan benyttes til mange typer af kranksæt, herunder Nexus som et eksempel. Kædeskærmen kan desuden klippes i længden, så den passer efter din cykels behov.

  Specifikationer

  • Passer til kranksæt mange bl.a. Nexus.
  • Materiale: Sort PVC
  • Diameter målt udvendig: 17cm.
  • Total længde: 50 cm.
  • Et brillebeslag skal tilkøbes for montering

  Montering
  En montering kan foregå ud fra den forudsætning, at man har tilkøbt et beslag til monteringen. Derefter kan man benytte sig af en unbrakonøgle til monteringen.

  Kvalitetsniveau
  Denne kædeskærm er yderst alsidig i sin facon, hvilket kan give beskyttelse og støtte til en lang række af kranksæt. Skærmen er desuden lavet med en robust skal og overflade, der kan holde til megen.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse af denne kædeskærm kan blot ske ved en fugtig klud, der bliver tørret over skærmen ved skidt og snavs.

 • Brand Hebie
  Produkt Kædeskærm
  Antal tænder 33
  EAN 4021834340014
 • karsten H.

  god kvalitet

  Bjørn S.

  Cykelpartner afsendet bestilingen samme dag og meddelte dette i en mail. Postvæsnet sendte en sms og meddelte, at pakken ville blive leveret dagen efter, der gik imidlertid 2 dage før end pakken dukkede op.Da jeg langt om længe fik skærmen i hånden passed den desværre ikke,min fejl da jeg ikke havde målt rigtigt op! Cykelpartner skal ikke klandres for dette. Nu kommer så det sjove, da jeg ville sende skærmen tilbage for,at få den byttet til den rigtige jf. Cykelpartners returvare ordning, så ville pakken hos Postvæsnet koste kr. 105,00 (en enkelt skærm som vejer under 1 kg). Denne pris svarede til mere end 2 gange prisen på skærmen fra Cykelpartner, så jeg opgav at sende den. Morale stol ikke på Postvæsnet, check eller dobbeltcheck altid når du bestiller varer! Cykelpartner de leverer prompte det du bestiller, det kan du stole på :-). PS. Jeg er en ganske almindelig tilfreds kunde hos Cykelpartner!!

  Susanne N.

  kædeskærmen er desværre for lille, den skulle passe til en cykel på 28"

  Svend E.

  kædeskærmen er for lille, jeg skulle have bestilt en der var en nummer større. Hvis jeg kommer forbi Roslev vil jeg gerne have den byttet

  Lars N.

  Ikke det mest ophidsende design. Men bedre end snavsede bukser når den gamle kædeskærm er faldet af...