3 anmeldelser
Denne Finish Line rensesnøre anvendes til besværlig rengøring mellem tandhjulene på kassetten og kranksæt. Denne pakke fra Finish Line indeholder 20 stk rensesnører, der funktionelt og hurtigt kan være med til at rense dine t…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Finish Line rensesnøre anvendes til besværlig rengøring mellem tandhjulene på kassetten og kranksæt. Denne pakke fra Finish Line indeholder 20 stk rensesnører, der funktionelt og hurtigt kan være med til at rense dine tandhjul på kassetten.

Anvendelse
Med denne kraftige kraftige snøre bliver rengøringen meget simplere og hurtigere for dig. Rensesnøren fjerner effektivt snavs mellem tandhjulene på kassetten og rundt mellem klingerne på kranksættet, især ved klingeboltene. Ved at rense tandhjul og klinger med en rensesnøre undgår du at køre rundt med unødvendig snavs, som kan være medvirkende til et dårligt fungerende gearsystem og unødvendig slidtage på kæden.

Specifikation

  • 20 stk. á 51 cm lang
  • Materiale: Microfiber
  • Til rengøring mellem tandhjul
  • Kan anvendes flere gange
  • Let og hurtig i brug

Kvalitetsniveau
Finish Line giver den enkelte cykelrytter mulighed for, at kunne rense og vedligeholde sin cykel på funktionelt vis. Dette har ført til, at amatører og professionelle benytter sig af produkterne, hvilket har givet dem mulighed for altid at kunne køre optimalt på cyklen. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Finish Line.

EAN: 5707965230385

21-08-2019
Nemmeste måde lige at få det værste snavs væk fra tandhjulene
21-06-2018
Fungerer rimeligt godt og effektivt ift. rengøring mellem tandhjulene i kassetten, men kræver lidt øvelse at bruge. Hvis ikke man holder snoren helt stram og lige, griber tænderne fat i materialet og snoren flosser og efterlader små tråde i kassetten.
19-09-2017
fungere effektivt - kan komme i de små sprækker