3 anmeldelser
Morgan Blue Mud Off er et aktiv og neutralt rengøringsmidde til vedligeholdelse af din cykel. De aktive komponenter i dette rengøringsmiddel fra Morgan Blue fremkalder en hurtig og dyb rengøring. Rengøringsmidlet virker desud…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Morgan Blue Mud Off er et aktiv og neutralt rengøringsmidde til vedligeholdelse af din cykel. De aktive komponenter i dette rengøringsmiddel fra Morgan Blue fremkalder en hurtig og dyb rengøring. Rengøringsmidlet virker desuden kompatibelt med de fleste børster og rengøringsklude.

Anvendelse
Påfør Mud Off på hele cyklen. Lad det virke i ca. 5 minutter. Skyl med varmt vand (efter at have vasket hele cyklen). Gnid med en tør klud. smør kæden og bevægelige dele. Derefter er din cykel ren og klar til brug igen.

Specifikationer

  • Indhold: 1000 ml.
  • Forstøver flaske medfølger
  • Efterlader ikke nogen spor på krom, rustfrit stål, aluminium, gummi og plast
  • Hurtig og gennemgribende rengøring af alle cyklens dele

Kvalitetsniveau
Det er ikke for sjov, at Morgan Blue bliver benyttet af de fleste professionelle cykelhold i UCI World Tour. Firmaet har speciel i rengøringsvæsker, der gør livet nemmere som cykelrytter, ved at give komfortable og funktionelle muligheder for vedligeholdelse. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Morgan Blue.

EAN: 13601348

23-09-2019
Perfekt, spray og vent nogle minutter. Vask af med varmt vand fra vandhanen. Eftersmør kæden med olie og det kører rigtigt godt igen.
22-04-2014
Mud Off er en vare som jeg anvender til rengøring at min cykel. Perfekt til dette formål fordi det er et effektiv middel.
05-08-2013
Fungerer rigtig fint, det tager dog lidt tid at finde ud af hvor meget man skal bruge, men det er ikke ikke produktets skyld.