Denne CM-25 kæderenser fra Park Tool er blandt de aller bedste modeller på markedet. Modellen er produceret med et hårdt støbt aluminiumskasse og håndtag, samt en unik udskiftelig børste og svamp som gør det let at holde kæde…
Læs mere
Vejl.: 1449,00
DKK 949,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne CM-25 kæderenser fra Park Tool er blandt de aller bedste modeller på markedet.

Modellen er produceret med et hårdt støbt aluminiumskasse og håndtag, samt en unik udskiftelig børste og svamp som gør det let at holde kæderenseren kørende gennem mange år.

Der kan virkelig være mange penge at spare på kassetter og kæder, hvis de ofte nok renses med en ordentlig kæderenser og rensevæske.  

Se video eller hent pdf filen for beskrivelse af hvordan denne bruges på din cykelkæde.

Specifikation

  • Park Tool CM-25
  • Kæderenser
  • Passer til alle typer cykelkæder fra 5 til 12 gear
  • Materiale: Aluminium hus og håndtak
  • Udskiftelig børste og svamp
  • 100% servicerbar

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477001917

Ingen anmeldelser af dette produkt.
PTCM25_A.pdf 0.36 mb