Med Morgan Blues Maintenance kit Pro får du alt hvad du behøver til at pleje din cykel, så den fremstår fra sin bedste side. Sættet kommer pakket i en praktisk spand og indeholder bl.a. rensevæske til cyklen og kæden, olie, e…
Læs mere
Vejl.: 799,00
DKK 599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med Morgan Blues Maintenance kit Pro får du alt hvad du behøver til at pleje din cykel, så den fremstår fra sin bedste side. Sættet kommer pakket i en praktisk spand og indeholder bl.a. rensevæske til cyklen og kæden, olie, et bredt udvalg af børster, rengøringshandske og kædeholder mm.

Anvendelse
Dette rengøringssæt fra Morgan Blue indeholder alt det du står og skal bruge, når du har brug for at rengøre din cykel. Det eneste du selv skal levere er en beskidt cykel, noget vand og det nødvendige knofedt. Og husk nu at en ren cykel er en glad cykel!

Specifikationer

Kvalitetsniveau
Som altid leverer Morgan Blue en række kvalitetsprodukter, der ikke overraskende har gjort firmaet til en favorit blandt top professionelle cykelhold verden over. Dette sæt indeholder alt hvad du skal bruge til at holde din cykel flot og ren.

EAN: 00365697

Ingen anmeldelser af dette produkt.