1 anmeldelser
Et aktivt renere affedtningsmiddel til kæden og gear. Dette affedtningsmiddel bruges af flere professionelle hold. Produktet er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav. Kæderensen giver en funktionel rensning af kæden på …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Et aktivt renere affedtningsmiddel til kæden og gear. Dette affedtningsmiddel bruges af flere professionelle hold. Produktet er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav. Kæderensen giver en funktionel rensning af kæden på din cykel, hvor kæden ikke kommer til at knirke, selv efter intensivt brug.

Anvendelse
Påfør affedtningsmiddel på kæden, de forreste og bageste tandhjul. Lad det virke i 5 minutter. Skyl efter med (varmt) vand. Gnid med en tør klud. Husk at smøre kæden igen efterfølgende og det samme for bevægelige dele. Vi anbefaler ikke, at sprayen kommer i forbindelse med lejerne. Der må ikke anvendes affedtningsmiddel på rammen og gaffel.

Specifikationer

  • Indhold: 400 ml.
  • Fjerner olierester
  • Fjerner fastsiddende snavs og mudder
  • Let smørende virkning
  • Gummi- og plastsikker
  • Aktive komponenter fremkalder en hurtig og dyb rengøring

Kvalitetsniveau
Morgan Blue giver de perfekte omstændigheder for en funktionel og smart vedligeholdelse af din cykel med deres produkter, hvor amatører og professionelle cykelmekanikere har fået et perfekt virkemiddel til at kunne gøre cykelløbet lettere for den professionelle cykelrytter.

EAN: 09601345

22-04-2018