Squirt præsenterer her en miljøvenlig og yderst funktionel spray til din cykel, så en effektiv cykelvask kan foregå. Denne spray kan være kompatibel med svampe og børster, der i en kombination kan gøre din cykel klar til kørs…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 115,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Squirt præsenterer her en miljøvenlig og yderst funktionel spray til din cykel, så en effektiv cykelvask kan foregå. Denne spray kan være kompatibel med svampe og børster, der i en kombination kan gøre din cykel klar til kørsel igen.

Anvendelse
Spray på cyklen, som skal rengøres og lad det trænge ind. Brug en svamp, børste og skyl af med vand bagefter. Gentag eventuelt og lad Bio-Bike virke i længere tid. Derved får du hurtigt en ren og funktionel cykel.

Specifikationer

  • Miljøvenlig
  • 500ml
  • Nedbrydeligt

Kvalitetsniveau
Squirt er kendt for at tænke ordentlige ingredienser og materialer ind i deres produkter, så du kan rengøre din cykel og cykeldele på funktionelt vis, men også samtidig have god samvittighed ved at lade det løbe ud i naturen. Dette har gjort Squirt til et fast virkemiddel hos både amatører og professionelle, hvilket har givet dem en kæmpe fordel til vedligeholdelse af cykler.

EAN: 6009685090416

Ingen anmeldelser af dette produkt.