Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne effektive affedtningsmiddel er anvendelig til at rense gummi- eller plastkomponenter uden at skade disse dele. Produktet er også stærk nok at rense metaldele, og produktet er sikker nok til at rense dele med…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 119,00
Ikke på lager
Forventet: 06/02/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne effektive affedtningsmiddel er anvendelig til at rense gummi- eller plastkomponenter uden at skade disse dele. Produktet er også stærk nok at rense metaldele, og produktet er sikker nok til at rense dele med O ringe og pakninger, urethan elastomer, malede overflader mm.

Anvendelse
Multi Bike degreaser indeholder 100 % biologisk nedbrydelige opløsningsmidler og kan anvendes til affedtning af kæder, tandhjul, for- og bagskifter, gummi, plastkomponenter, dele med O ringe og pakninger. Rengøringen klares hurtigt og den mindre tid, der bruges på rengøring giver mere tid til cykling. Efter anvendelse er der ikke behov for at efter skylle med vand.

Specifikationer

  • Finish Line Multi Degreaser Eco Tech 2
  •  flaske med skruelåg 600 ml.

Kvalitetsniveau
Finish Line er mærket, der effektivt forsøger at løse alle brugerens problemer med alsidige og innovative produkter. Det har skabt opmærksomhed hos amatører såvel som professionelle, hvor komfort og funktionalitet er blevet inkorporeret som virkemiddel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Finish Line.

Ingen anmeldelser af dette produkt.