Disse cykelsko viser en sublim vej frem med sine specifikationer, hvor en stor kvalitet er blevet kombineret med et flot design. Cykelskoene er givet en fremragende ydersål, der kan benytte sig af begreber som stabilitet, let…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse cykelsko viser en sublim vej frem med sine specifikationer, hvor en stor kvalitet er blevet kombineret med et flot design. Cykelskoene er givet en fremragende ydersål, der kan benytte sig af begreber som stabilitet, let vægt og en stor vandtæthed. Denne styrke bliver ført videre til de komfortable lukkemekanismer, hvor vristen og resten af foden bliver tilgode set med Tecno-3 Push System, der kan fordele trykket ligeligt over hele foden for den bedste pasform. Dette kan foregå blot vha. et tryk på et knappesystem. Hælen bliver også en del af denne optimale pasform, hvor en Heel Retention kan holde hælen på plads med en tæt og komfortabel pasform - hvilket også fordrer en større kraftoverførsel.

En forstærket hæl kan derudover også hjælpe med denne kraftoverførsel, da den giver en vis standard af stivhed og stabilitet. En sål i carbon kan ende denne cirkel af stor komfort, da den giver en vis lethed og styrke på samme tid. Komforten ses her ved, at man med en aftrækker kan lade en ventilation foregå under fødderne og i sålen. Dermed er dine fødder altid kørende med den mest optimale temperatur. Tå og hæl er desuden blevet designet en vis fleksibilitet således, at komforten kommer helt op at ringe.

Anvendelse
Wire 2 Carbon fra Sidi gør sig til et perfekt virkemiddel i processen mod, at kunne have en forbedret og behagelig præstation på racercyklen. Disse cykelsko er anvendelige i forskellige situationer, herunder spinning og på racercyklen. Cykelskoene kan desuden også benyttes ved siden cyklen, da en udskiftelig blok til hælen gør dette muligt.

Specifikationer

  • Racesko
  • Ydersål: Mikrofiber Techpro Matt
  • Sål: Vent carbon sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Single Tecno-3 Push System
  • Tecno-3 Push System
  • Justerbar Heel Retention
  • Sidi hælkap
  • Justerbar blok til hælen

Kvalitetsniveau
Sidi har leveret fremragende muligheder for en optimeret præstation på cyklen i mange år, hvilket er kommet af stærke traditioner og strenge værdier, der kan give en stor portion af komfort og funktionalitet til brugeren. Dette kommer med solide materialer og nytænkende teknologier, hvor brugerens behov er i centrum. Dette har givet dem en dominerende plads på et internationale marked, hvor talrige kunder tæller både amatører og professionelle.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at tørre disse cykelsko over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Den rette præstation kræver den rette størrelse i cykelsko, så fødderne kan præstere under de rette rammer. Du skal derfor måle begge dine fødder, hvor vægten er ligeligt fordelt på begge fødder for den bedste opmåling. Derefter kan man nemt finde den matchende størrelse i den nedenstående tabel. Det skal desuden bemærkes, at man normalt bruger en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville gøre.

Den nedenstående størrelsesguide er blot vejledende, og bør derfor også læses derefter. Dette skyldes, at der kan opstå forskelle i bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

47

Ingen anmeldelser af dette produkt.