Bredde fødder kan også blive mødt med en ordentlig sikkerhed og komfort, der kan fordre en optimal og stærk kraftoverførsel til pedalerne. Cykelskoene viser sig yderst robuste og åndbare med en ydersål af mikrofiber, hvor sto…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bredde fødder kan også blive mødt med en ordentlig sikkerhed og komfort, der kan fordre en optimal og stærk kraftoverførsel til pedalerne. Cykelskoene viser sig yderst robuste og åndbare med en ydersål af mikrofiber, hvor stor stabilitet, let vægt og en vandafvisende effekt betones. Denne kvalitet bliver ført videre med Soft Instep Closure System 4, der med en bred og anatomisk korrekt lukkemekanisme i EVA-skum holder vristen i komfort og sikkerhed med en tæt og god pasform. Dette bliver præsenteret for resten af foden med Tecno- 3 Push System, hvor den tætte justering bare kan forestås med et tryk på et knappesystem og velcrostropper.

Cykelskoene kan præstere med en stiv og god kraftoverførsel, der gives med en forstærket hæl, der samtidig mindsker risikoen for slid i hælen. Sålen i cykelskoen viser også vejen frem med sine specifikationer, da carbon og nylon er mixet i en optimal blanding, som både viser styrke og en let vægt. Dette mix giver desuden en større rigiditet og holdbarhed.

Anvendelse
Ergo 5 Mega fra Sidi presser ubehagelighederne og problemer ned, så en stor komfort og funktionalitet kan dukke op. Cykelskoene er designet til flere formål, herunder spinning og brug på din racercykel. Her vil specifikationerne komme til fuldt brug, hvor en justering nemt foregår vha. velcrostropper og et knappesystem. Blokke på hæle gør desuden, at man også kan gå på cykelskoene efter en endt kørsel. Disse blokke kan udskiftes efter behov.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber Techpro
  • Sål: Twelve carbon komposit sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Tecno-3 Push System
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hæl
  • MEGA-version

Kvalitetsniveau
Sidi har en lang tradition med udvikling af produkter, hvor stærke værdier har været definerende for et højt niveau af kvalitet. Dette bliver ført frem med komfort og funktionalitet, lavet af solide materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi, hvor hver enkelt kunde er sat i højsædet.

Vedligeholdelse
En optimal vedligeholdelse kan bare ske ved, at man tørrer cykelskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Vi anbefaler, at man forsøger at finde den rette størrelse inden køb af sine cykelsko, da det er vigtigt at fødderne har det perfekt i skoene. Denne måling kan ske ved, at man måler begge fødder under den præmis, at vægten er ligeligt fordelt på begge fødder. Derefter kan man benytte sig af nedenstående tabel til at finde en matchende størrelse. Det kan være værd at bemærke, at man normalt bruger en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville med andre sko.

Vi bemærker, at den nedenstående størrelsesguide er vejledende, og bør derfor også læses sådan. Der kan opstå forskelle i bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

47

Ingen anmeldelser af dette produkt.