Dine fødder kommer til at blive mødt med en stor funktionalitet og komfort ved beklædning af disse cykelsko, der har grobund i dine fødders velvære. Cykelskoene er givet en yderst robust og åndbar ydersål i mikrofiber, hvor d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dine fødder kommer til at blive mødt med en stor funktionalitet og komfort ved beklædning af disse cykelsko, der har grobund i dine fødders velvære. Cykelskoene er givet en yderst robust og åndbar ydersål i mikrofiber, hvor der tilbydes en stor stabilitet, let vægt og vandafvisende effekt. En bred og anatomisk korrekt lukkemekanisme i EVA-skum holder vristen komfortabel og lukket i en tæt og god pasform, mens velcrostropper og et Tecno- 3 Push System tilbyder dette for resten af foden. Her kan man blot benytte sig af et tryk på knappesystemet for en hurtig og nemt justering.

Cykelskoene er lavet med en forstærket hæl, hvor stabiliteten og stivheden for en bedre kraftoverførsel virkeligt kommer i fokus. Sålen i cykelskoene gør sig desuden speciel ved, at blande nylon og carbon for en lavere vægt og samtidig stor styrke. Denne blanding giver også en større rigiditet og holdbarhed til fødderne.

Anvendelse
Ergo 5 fra Sidi giver store forhåbninger om en optimal funktionalitet til dine fødder, hvor komforten og styrken er centreret omkring dine fødder. Cykelskoene kan bruges til flere formål, herunder spinning og på din racercykel, hvor specifikationerne virkeligt kommer til brug. Blokkene til hælene gør, at man også kan benytte cykelskoene til at gå på efter endt kørsel. Disse blokke kan desuden skiftes ud efter behov.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber Techpro
  • Sål: Twelve carbon komposit sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Tecno-3 Push System
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hæl

Kvalitetsniveau
Sidi har igennem mange år leveret produkter med klare værdier om komfort og funktionalitet til brugeren således, at der kan holdes trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette er kommet til igennem brug af solide materialer og nytænkende teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der er dominerende på det internationale marked.

Vedligeholdelse
En optimal vedligeholdelse kan ske ved, at man tørrer cykelskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
At finde den rette størrelse er essentielt for din videre benyttelse af cykelskoene, da dine fødder selvfølgelig skal have de bedste præmisser for en optimal præstation. Inden køb bør man derfor måle begge sine fødder fra hæl til tå, hvor man har vægten ligeligt fordelt på begge fødder. Derefter kan man nemt og hurtigt finde den korrekte størrelse i nedenstående tabel. Det er værd at bemærke, at man oftest bruger en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville bruge i andre sko.

Vi oplyser om, at den nedenstående tabel blot er vejledende og skal læses deraf. Der kan nemlig opstå forskelle i bredde og længde på fødder alt efter hvilken person du er.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

38, 39, 40, 42

Ingen anmeldelser af dette produkt.