Dette Shimano pulleyhjul sæt består af ét øvre og ét nedre pulleyhjul, som er fremstillet i nylon. Kædeførerhjulet har 11 tænder og passer til Shimanos XTR bagskiftere. Shimano har fremstillet disse pulleyhjul med lukkede lej…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 259,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Shimano pulleyhjul sæt består af ét øvre og ét nedre pulleyhjul, som er fremstillet i nylon. Kædeførerhjulet har 11 tænder og passer til Shimanos XTR bagskiftere. Shimano har fremstillet disse pulleyhjul med lukkede lejer og støvdæksel, og pulleyhjulene er produceret i nylon og med stålbøsning. Pulleyhjulene består af et bolthul, og pulleyhjulene leveres eksklusiv bolte.

Anvendelse
Shimano har fremstillet pulleyhjulet til Shimanos XTR komponentgruppe, men i realiteten kan du bruge dette pulleyhjul på alle 11 tands bagskiftere fra Shimano.

Specifikationer

  • 2 stk. pulleyhjul med lukkede lejer og støvdæksel
  • Passer til Shimano bagskiftere af typen XTR (RD-M9000 og RD-M9050)
  • DYNA-SYS teknologi
  • Tandantal: 11
  • Materiale: Nylonhjul og stålbøsning
  • 1 bolthul
  • Eksklusiv bolte

Montering
Vi anbefaler, at du følger Shimanos vejledning, når du skal montere pulleyhjulene på bagskifteren. Shimanos originale vejledning er vedhæftet som pdf-fil.

Sikkerhed og kvalitet
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for pulleyhjul eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 1 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet, og dermed får du altså et yderst kvalitetssikkert pulleyhjul.

Vedligeholdelse
For at bibeholde en optimal skiftefunktion bør du sikre dig, at de bevægelige dele er velsmurte og rene for skidt, støv og snavs.

EAN: 4524667887775

Ingen anmeldelser af dette produkt.