Du kan bruge disse originale pulleyhjul fra Shimano på firmaets Tiagra bagskifter model RD-4700 beregnet til 10 gear. Sættet inderholder et øvre og et nedre pulleyhjul, der hver har 11 tænder. De to kædeførerhjul er lavet af …
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du kan bruge disse originale pulleyhjul fra Shimano på firmaets Tiagra bagskifter model RD-4700 beregnet til 10 gear. Sættet inderholder et øvre og et nedre pulleyhjul, der hver har 11 tænder. De to kædeførerhjul er lavet af et hårdt nylonmateriale, mens bøsningen er af stål og med ét bolthul. Du bør være opmærksom på, at der ikke følger bolte med til dette sæt.

Anvendelse
Disse pulleyhjul er beregnet til at blive anvendt med Shimanos 10 gears bagskifter model Tiagra, men kædeførerhjulene kan naturligvis også bruges på andre bagskiftere fra Shimano. Du skal blot sikre dig, at de har 11 tænder. Hvis du på bagsiden af bagskifteren kan finde typenummeret "RD-4700" så passer disse pulleyhjul til bagskifteren.

Specifikationer

  • 2 stk. pulleyhjul med bøsning og støvdæksel
  • Passer til Shimano bagskiftere af typen Tiagra (RD-4700)
  • Tandantal: 11
  • 10 speed
  • Materiale: Nylonhjul og stålbøsning
  • 1 bolthul
  • Eksklusiv bolte

Montering
Du bør følge Shimanos anbefalinger, når pulleyhjulene skal monteres på bagskifteren. Vi har vedlagt Shimanos originale vejledninger og manualer som pdf-filer, og vi anbefaler, at du orienterer dig i disse filer, inden du påbegynder monteringsprocessen.

Sikkerhed og kvalitet
Dette sæt pulleyhjul er en del af Shimanos Tiagra komponentgruppe. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Ved at holde de bevægelige dele smurte samt rene for skidt, støv og snavs vil skiftefunktionen foregår langt bedre end, hvad der ellers vil være tilfældet.

EAN: 4524667343875

Ingen anmeldelser af dette produkt.