Shimano leverer her et sæt originale pulleyhjul, der passer til Shimanos Deore trekkingbagskifter model RD-T6000 beregnet til 10 gear. Dette sæt består af et øvre og et nedre pulleyhjul  med hver 11 tænder. Kædeførerhjulene e…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano leverer her et sæt originale pulleyhjul, der passer til Shimanos Deore trekkingbagskifter model RD-T6000 beregnet til 10 gear. Dette sæt består af et øvre og et nedre pulleyhjul  med hver 11 tænder. Kædeførerhjulene er lavet i solidt nylonmateriale med en stålbøsning og et enkelt bolthul. Du bør være opmærksom på, at der ikke medfølger bolte til dette sæt.

Anvendelse
Shimano har designet dette sæt pulleyhjul til at blive anvendt sammen med firmaets 10 gears bagskifter model Deore. Kædeførerhjulene kan dog også bruges på andre bagskiftere fra Shimano - de skal blot have 11 tænder. Type-nummeret kan aflæses på bagsiden af bagskifteren. Hvis der står "RD-T6000" kan du bruge disse pulleyhjul til bagskifteren.

Specifikationer

  • 2 stk. pulleyhjul med bøsning og støvdæksel
  • Passer til Shimano bagskiftere af typen Deore (RD-T6000)
  • Tandantal: 11
  • 10 speed
  • Materiale: Nylonhjul og stålbøsning
  • 1 bolthul
  • Eksklusiv bolte

Montering
Du bør følge Shimanos anbefalinger, når pulleyhjulene skal monteres på bagskifteren. Vi har vedlagt Shimanos originale vejledninger og manualer som pdf-filer, og vi anbefaler, at du orienterer dig i disse filer, inden du påbegynder monteringsprocessen.

Sikkerhed og kvalitet
Dette sæt pulleyhjul er en del af Shimanos Deore komponentgruppe. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Ved at holde de bevægelige dele smurte samt rene for skidt, støv og snavs vil skiftefunktionen foregår langt bedre end, hvad der ellers vil være tilfældet.

EAN: 4524667869542

Ingen anmeldelser af dette produkt.
Y3E598010_A.pdf 0.27 mb