3 anmeldelser
Disse Exustar platformspedaler henvender sig til både BMX, MTB og Freeride brug. Pedalerne er med hele 10 pins på begge sider, som sørger for, at foden ikke skrider hen over pedalen under brug og giver en rigtig følelse af ko…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse Exustar platformspedaler henvender sig til både BMX, MTB og Freeride brug. Pedalerne er med hele 10 pins på begge sider, som sørger for, at foden ikke skrider hen over pedalen under brug og giver en rigtig følelse af kontrol. Desuden er pedalens krop produceret i et stykke CNC fræst 6061 aluminiumslegering, som er anodiseret og med udskiftelige pins. Pedalakslen er af varmebehandlet CNC fræset chrom, molybdæn stål med lukkede og forseglede lejer, som minimerer friktion.

Anvendelse
Pedalen bruges primært til mountainbikes, Trail cykler og BMX cykler, men den kan monteres på alle typer cykler, da det er gevindet på pedalakslen og pedalarmene, der er bestemmende for dette. Kontakten med pedalerne føles rigtig god på grund af den store trædeflade samt de 10 pins der er på hver side. Det er ikke muligt at montere reflekser på pedalerne.

Specifikationer

 • Exustar E-PB525 pedalsæt, bestående af højre og venstre pedal
 • Pedalkrop: Hel støbt CNC fræset aluminium
 • Chrom Molybdæn varmebehandlet CNC fræset aksel
 • Gevind type: 9/16" (cirka 14 mm.)
 • Lukkede og dobbelt forseglede industrilejer
 • Der kan ikke monteres reflekser på pedalerne
 • Længde: 103 mm.
 • Bredde: fra pedalarm til yderside 110 mm
 • Højde: 17 mm.
 • Pins: 4 x 10 stk.
 • Vægt ca. 183 gram pr. pedal - 366 gram i alt.
 • Farve: Matsort

Montering
Du bør bemærke at venstre pedal er med venstre gevind, og den skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres. Pedalerne skal spændes godt fast og spænding skal være på 35 Nm. Til montering skal der bruges en 6 mm. unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Exustar produkter er kendt for en høj kvalitet og pålidelige produkter, og ydermere er de produceret i et moderne design. Disse pedaler er dog ekstra gode, da de er med dobbeltforseglede industrilejer, hvilket giver en længere holdbarhed samt en minimal friktion.

Vedligeholdelse
Der bør ikke anbefales nogen stor vedligeholdelse af disse platformspedaler fra Exustar, men man kan sagtens rense dem ved skidt og snavs. Dog bør dette gøres umiddelbart efter endt kørsel, hvor mudder og skidt kunne forekomme. Det anbefales desuden, at man benytter sig af lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 5712934000708

26-11-2018
Gode store pedaler.
01-12-2017
14-01-2017
De bedste pedaler jeg indtil videre har haft. Rigtig fornuftige til prisen vil jeg mene. Har et godt greb i skoene og trædefladen er rigelig stor. Jeg ledte efter et billigere alternativ til en crankbrothers pedal og det har jeg fået.