Her får du en original Shimano-reservedel til dit Nexus 3 gearsnav med fodbremse. Denne gearindsats passer specifikt til nav af typen SG-3C41, der fastgøres med møtrikker. Vær opmærksom på, at aksellængden er på 178mm, og du …
Læs mere
Vejl.: 419,00
DKK 419,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en original Shimano-reservedel til dit Nexus 3 gearsnav med fodbremse. Denne gearindsats passer specifikt til nav af typen SG-3C41, der fastgøres med møtrikker. Vær opmærksom på, at aksellængden er på 178mm, og du bør sikre dig, at dette mål passer med din cykel.

Anvendelse
Hvis der er opstået problemer med funktionen i det gearnav der anvendes på cyklen, kan man med fordel udskifte hele indsatsen i dette nav. Det kan være vanskelig at finde årsagen til funktionsfejl og derfor kan det ofte løses ved at udskifte hele indsatsen. Vil du være sikker på at netop denne enhed passer på din cykel så kan du aflæse type nummeret på navhylstret og hvis dette nummer fremgår SG-3C41 så passer denne enhed. Husk også at måle aksellængden som også skal passe.

Specifikationer

  • Shimano Nexus 3 gearsnav
  • Passer til Shimano Nexus type: SG-3C41
  • Nav med fodbremse
  • Nav type: Med møtrik bespænding
  • Aksellængde: 178mm

Kvalitetsniveau
Shimano er kendt for deres høje kvalitetsniveau indenfor cykelreservedele, der i mange år har skabt essentielle elementer til amatører og professionelle, så cykeltuen kunne optimeres. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet med et nøje materialevalg og innovative teknologier.

 

 

EAN: 4524667177326

Ingen anmeldelser af dette produkt.