Hvis din cykel har et Shimano Nexus 3 gearsnav med friløb (dvs. uden fodbremse) hvor navtypen er SG-3R40 og navet fastgøres med møtrikker, så er denne navindsats en glimrende original reservedel fra Shimano. Du bør desuden væ…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Hvis din cykel har et Shimano Nexus 3 gearsnav med friløb (dvs. uden fodbremse) hvor navtypen er SG-3R40 og navet fastgøres med møtrikker, så er denne navindsats en glimrende original reservedel fra Shimano. Du bør desuden være opmærksom på, at din cykels aksellængde skal være på 176,8mm for at du kan bruge denne indsats.

Anvendelse
Hvis der er opstået problemer med funktionen i det gearnav der anvendes på cyklen, kan man med fordel udskifte hele indsatsen i dette nav. Det kan være vanskelig at finde årsagen til funktionsfejl og derfor kan det ofte løses ved at udskifte hele indsatsen. Vil du være sikker på at netop denne enhed passer på din cykel så kan du aflæse type nummeret på navhylstret og hvis dette nummer fremgår SG-3R40 så passer denne enhed. Husk også at måle aksellængden som også skal passe.

Specifikationer

  • Shimano Nexus 3 gearsnav
  • Passer til Shimano Nexus type: SG-3R40
  • Nav med friløb og beregnet til rullebremse
  • Nav type: Med møtrik bespænding
  • Aksellængde: 176,8mm

Kvalitetsniveau
Shimano er kendt for deres høje kvalitetsniveau indenfor cykelreservedele, der i mange år har skabt essentielle elementer til amatører og professionelle, så cykeltuen kunne optimeres. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet med et nøje materialevalg og innovative teknologier.

 

 

EAN: 4524667174899

Ingen anmeldelser af dette produkt.