Varenummer: S915S917

Lygtesæt Smart Superflash med batteri


.
159 DKK / STK
127,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Dette Smart Superflash lygtesæt er det bedste du kan gøre for din cykel, og din videre færdsel i trafikken. Forlygten er testvinder, og lygten scorer blandt andet gode karakterer fordi den har en fremragende lysstyrke og lysfordeling. Cykellygten bliver i testen beskrevet som gedigen og holdbar. Lygten skal monteres på styret, og du har mulighed for at købe en ekstra lygteholder, så lygten hurtigt kan sættes på en anden cykel. Lygten vender vandret, når den sidder på cyklen, og forlygten kan også monteres på din cykelkurv foran på cyklen. Dette kræver dog et tilkøb af et andet lygtebeslag, som kan tilkøbes.

  Smart Superflash baglygten vender vandret, når den sidder på cyklen, og baglygten kan også monteres på din cykelkurv på cyklen. Dette kræver dog et tilkøb af et andet lygtebeslag, som du kan tilkøbe. Politiken har lavet en test over cykellygter, og testen viste, at Smart Superflash er den bedste i testen. Politiken har i samme forbindelse lavet en priskontrol, og ud fra priskontrollen kan du se, hvor du kan købe den billigste lygte. Her er vi de billigste i denne test, hvilket kan give en stor komfort og service til brugeren.

  Anvendelse
  Smart Superflash baglygten er en rigtig god cykellygte til en skarp pris. Lygten giver 2 forskellige muligheder for lys - fast lys eller flash. Cykellygten er ideel at bruge, hvis du cykler i trafikken. Lygten overholder naturligvis alle kravene i bekendtgørelsen om cyklers indretning, hvorfor den må anvendes monteret på en cykel ved færdsel på områder, hvor færdselsloven gælder. Du skal bruge baglygten i lygtetændingstiden, og du har mulighed for at købe en ekstra lygteholder, så lygten hurtigt kan sættes på en anden cykel.

  Bagygten passer til sadelpinde fra 25,0 mm til 32,0 mm. Derudover kan lygtebeslaget monteres på cyklens bagstelrør, såfremt du bruger de mellem-gummistykker som følger med beslaget. For at beslaget kan monteres på bagstelrøret, skal dette rør være fra 5 mm i diameter.

  Der medfølger to beslag med til forlygten, som passer til styr på Ø25 og Ø31 mm.

  Specifikationer

  • Testvinder
  • 0,5 Watt hvid og 0,5 Watt rød led
  • Vægt: 66 gram pr. lygte med batterier
  • 2 x AAA batterier medfølger
  • Visuel synsvinkel på 220 grader
  • Synlig på en afstand op til 1600 meter
  • Knap til skift mellem flash eller fast lys, on/off
  • Brændetid ved fast lys op til 15 timer
  • Brændetid ved flash op til 30 timer
  • Kompakt og vandtæt design
  • Længde: 6,5 cm
  • Højde: 4 cm
  • Tykkelse: 2,5 cm
  • Bestseller
  • Lygteholder medfølger
  • inklusiv batterier og lygteholder

  Montering af forlygten
  For at kunne montere beslaget på dit styr, skal bruge en stjerneskruetrækker. Når beslaget er fastmonteret på styret, kan du nemt skubbe forlygten af og på beslaget. Det er en stor fordel, at du nemt kan tage lygten af og på cyklen, således at du undgår tyveri af dine lygter, når de sidder på din cykel.

  Montering af baglygten
  For at kunne montere beslaget på din sadelpind, skal du bruge en stjerneskruetrækker. Når beslaget er fastmonteret på sadelpinden, kan du nemt skubbe baglygten af og på beslaget. Det er en stor fordel, at du nemt kan tage lygten af og på cyklen, således at du undgår tyveri af dine lygter, når de sidder på din cykel.

  Kvalitetsniveau
  Smart Superflash er en holdbar cykellygte af rigtig god kvalitet, hvilket Politikens test også vidner om. Den testvindende cykellygte giver derudover en fremragende lysstyrke og lysfordeling. Lygten overholder alle kravene i bekendtgørelsen om cyklers indretning, hvorfor cykellygten også må anvendes monteret på cykler ved færdsel på områder, som er indbefattet af færdselsloven.

  Vedligeholdelse
  Smart Superflash cykellygterne kræver ingen vedligeholdelse. Lygterne er vandtætte, hvilket betyder, at du sagtens kan tørre lygterne over med en fugtig klud, hvis dine Smart Superflash skulle blive beskidte.

 • Brand Smart Bike
  Produkt Lygtesæt
  Med styrke 0-199 lumen
  Genopladelig Nej
  EAN S915S917
 • Lonnie H.

  Lynhurtig forsendelse og varen levede fuldt ud op til forventningerne 😃 Jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle ved cykelpartner.dk

  Vernon P.

  Fine 😁

  Jesper H.

  Simple og lige til med gode Mounts

  Mie H.

  Har været så glad for dette sæt, at alle familiens cykler nu kører med dem. Lyser rigtig godt op, og holder strømmen fint. Alt er med i kassen - beslag til cyklen og batterier.

  Birgitte K.

  Super lygter - billigere end andre steder, og leveret i pakkeboks under et døgn efter bestilling.

  Gitte N.

  Dejligt kraftigt lys - let at montere. God pris.

  AYMAN I.

  Supper godt

  Elin R.

  De absolut bedste cykellygter, som jeg har haft igennem 50 år. Jeg købte lygterne for at spare på strømmen på min elcykel. De er mindst ligeså gode som de lygter, som sidder permanent på min elcykel. Jeg troede ikke, at jeg kunne købe så stærke lygter til så billige penge. Det kunne jeg, og jeg forstår godt, at de er vurderet så højt. Hvis du vil se og blive set, skal du købe disse lygter.

  Uwe D.

  Super hurtig levering og rigtig godt produkt, lever fuldt op til forventninger

  Anette C.

  Så er der i hvert fald lys nok! Det er skønt, efter at jeg har kørt med svage magnetblinkelys i årevis og følt mig lidt utryg. Jeg har dog vinklet forlygten nedad i jorden, da jeg ellers er ret sikker på, at jeg ville blænde både bilister og andre cyklister.

  Marianne N.

  Lygterne er gode, virkelig skarpe! Især en fordel i onsdags (4/11), da det var NOGET tåget! Nu er det desværre nødvendigt at sætte baglygten på den del af stellet, der er lidt skrå, ved baghjulet, da cykelkurven fylder godt lige bag sadlen. Jeg KAN godt få lygten til at sidde, men den skal klikkes på NEDEFRA, ikke oppefra som forlygten. Ellers er jeg GODT tilfreds med lygterne.

  anne K.

  Hurtigt, effektivt .. Perfekt!

  Hanne A.

  Super god hjemmeside/service - hurtig forsendelse. Rigtig god pris, i forhold til andre steder. Næste gang jeg mangler noget vedr. cykler, blive det her jeg handler.

  Maria K.

  Gode lygter til god pris. Lyser rigtig godt, så man kan ses på afstand. Lette at skrue fast på cyklen.

  Jan A.

  Hurtig betjening og levering

  Jens V.

  Godkendt

  Claus A.

  Stabile, god pris og godt lys.

  Martin J.

  Rigtige gode lygter der ikke blot gør en synlig i trafikken, men som lyser vejen op, så man kan se hvad der sker foran en.

  Kevin S.

  Very bright and easy to install.

  Jan L.

  Super godt lygtesæt, det lyser vildt godt, det har været et godt køb, alle pengene værd, kan varmt anbefales :)

  Anders K.

  Var lidt skeptisk i starten, da pris og kvalitet jo normalt hænger sammen - men må sige de lyser rigtig godt og kan ses på afstand - jeg er super glad for dem!

  David K.

  Klasse-lygte til prisen - leveres endda med batterier!!! Fittings er i god kvalitet og kommer i to forskellige størrelser, ligesom gummibåndene til justering af diameter også kommer i to tykkelser. Lygterne lyser kraftigt fra midterste diode og normalt fra de to side-dioder. Det betyder at man er meget synlig i mørket, ligesom forlygten på rimelig vis lyser området op forude. Godt Køb!

  Rikke K.

  Hurtig levering, lygterne er meget kraftige i lyset!

  Rene W.

  Alt i orden

  Ditte G.

  Absolut intet at klage over. 5 stjerne herfra.

  Esben R.

  Gode synlige lygter der holder længe på et sæt batterier

  Leif R.

  Lyser godt op foran cyklen og baglygtens blinkefunktion gør cyklen synlig på lang afstand.

  Andreas G.

  Nem at montere og fint kraftigt lys så du ses tydeligt af andre i trafikken.

  Andreas W.

  Super service. Hurtig levering, 2 dage. Alt i skønneste orden og dejlige bolsjer som bonus.

  Susanne D.

  Super gode lygter. Nemme at montere.

  Jeanne G.

  Alletiders lygter til børnene - de lyser godt op så man bliver set.

  Allan A.

  Lyser super godt.

  Rasmus S.

  nem montering og rigtig gode lygter som giver meget lys.

  keld L.

  giver så meget lys på vejen at man kan se hvor man kører, prisbilligt, og en fin kvalitet.

  Helle P.

  Super hurtig service . Og lygterne er over al forventning . De var nemme at montere og de fungerer upåklageligt :)

  Leon S.

  Super gode til prisen

  Johannes Ø.

  Lyser fint. Men hvis man skal have dem i tasken eller lignende, når de ikke bliver brugt, er knapperne desværre alt for følsomme. Det betyder at de ofte tænder når de ligger i tasken og batterierne derfor dør meget hurtigt.

  Hanne L.

  God service, bestilt og fik dem allerede dagen efter. Lygterne lyser i den grad op,super gode af så lille en lygte.

  Henrik S.

  Super gode lygter som vi købte til sønnens cykel. Lyser rigtig godt.

  Anne R.

  Lygterne giver et fint lys. Kunne godt ha brugt en mulighed hvor man skruer selve lygten fast på cyklen, så den ikke er så nem at fjerne... Hvis de sidder fast på cyklen, glemmer man dem ikke. - Og det er heller ikke så let at snuppe dem. Men ok vare til prisen⭐️⭐️⭐️⭐️

  Laura N.

  Super cykellygter! Så gode, at jeg har købt til hele familien.

  Henrik L.

  Vil handle der igen.

  Jesper A.

  Gode lygter til en overkommelig pris. Fik varen inden for 2 dage.

  Michael B.

  en gode lyget nem at sætte på et godt sted at handel

  Bastian B.

  Virkeligt gode og kraftige lygter.

  René J.

  Bestilte en søndag og pakken var fremme mandag morgen - alt var som det skulle være 👍🏻

  Morten S.

  Lyser meega godt. Jeg har dog (uden at ha undersøgt det nærmere) mistanke om, at præcis samme lygte (no name) hos T. Hansen til 25,-/stk. er præcis den samme: http://www.thansen.dk/cykel/dele-udstyr-og-beklaedning/cykeltilbehor/forlygte/forlygte-0-5w-led-til-styr/n-1351314616/pn-1026818482/

  Søren P.

  Dansk verdens rekord i hurtig levering af et super godt lygte sæt med forbavsende meget lys. Her handler jeg igen.

  Steen L.

  Umiddelbart gode lygter med fornuftigt lys. Meget god pris. Den lokale cykelhandler tager 199 kr. pr. lygte, så altså noget under halv pris for den samme vare. Fejl i første levering - kun det halve blev fremsendt - MEN fejlen blev rettet prompte ved reklamation. Ingen problemer! Absolut i orden. God og hurtig service! Vil sikkert handle her igen.

  jesper D.

  Super gode lygter. Hurtig levering. hilsen jesper

  Joergen R.

  Testvinder - tja. Lyset er skarpt og stærkt, måske lidt rigeligt i byen. Ulempen er tænd/sluk knappen - for lygterne tændes let (og bruger derved batteriet), når man har dem i lommen. Derfor kun fire stjerner.

  ID29423563 R.

  leveringen var hurtig, og de lyser godt, kvaliteten af lygterne er god

  Peter L.

  Super lygter, god synlighed i trafikken

  Hans K.

  Kan ikke gøres bedre. Trafikanter har STOR respekt for lyset også i dagtimerne !!!! Perfekt levering. mvh Hans

  Klaus T.

  Rigtig gode lygter - især til prisen. Der findes andre, der lyser kraftigere, men så koster de væsentligt mere. Forlygten har en anelse blåt lys, så den egner sig bedst til at blive set af andre, mere end at lyse vejbanen op foran en selv. Baglygten ses også på meget lang afstand. Alle burde ha lygter af denne kvalitet på sine cykler.

  Christian B.

  Rigtig gode lygter til prisen og et super lys.

  Jørgen J.

  Virkelig gode lygter. God kvalitet, kraftigt lys og meget nemme at montere

  Anders K.

  Simpelt og fungere som de skal. Altid hurtig og sikker levering.

  Thorkild H.

  Nemme at montere, nemme at bruge, giver fint lys

  ole S.

  SUPER-SUPER intet at komme efter...100% tilfreds............

  Michael H.

  Har et sæt i forvejen. Opfylder fuldt ud formålet .... at se rimeligt og blive set til fornuftig pris. Bestilt lørdag eftermiddag. Modtaget mandag eftermiddag.

  Ole B.

  Et lygtesæt med blus på.

  Jimmi N.

  Har sat baglygten på saddelpinden på min racer for at virke mere synlig på landevejen - også om dagen. Den er meget kraftig og kan ses langt væk - også om dagen. Forlygten har jeg ikke afprøvet endnu.

  Christine H.

  Super hurtig levering. Godt produkt!

  Marianne H.

  Svarer til mine forventninger

  bodil M.

  alt var godt

  Palle H.

  Fantastiske lygter....var blind i 5 minutter efter at forlygten flashede i mine øjne, har set dem på knægtens cykel og er tryg ved at slippe ham ud i mørket nu, han har også de magnetlygter som er monteret ved navet på hjulene, men som billist må jeg sige at de langt fra er tilstrækkelige, derfor er jeg glad for de nye lygter for nu bliver han set tydeligt ;))