3 anmeldelser
Indeholder 3 stk. lapper. Den hurtigste, nemmeste og mest sikre måde at reparere dette med er dette dæk lap TB-2, som er fremstillet ved hjælp af en stærk, vandtæt vinyl membran med fiber vævet forstærkning. En super stærk tr…
Læs mere
Vejl.: 55,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Indeholder 3 stk. lapper. Den hurtigste, nemmeste og mest sikre måde at reparere dette med er dette dæk lap TB-2, som er fremstillet ved hjælp af en stærk, vandtæt vinyl membran med fiber vævet forstærkning. En super stærk trykfølsomt klæbemiddel forsikrer at denne membran bliver på plads i dækket.

Anvendelse
Anvendes til de lidt dyre dæk når uheldet har været ude og selve dækket har fået en mindre revne, men ellers ikke er slidt op.

Specifikationer

  • TB-2 er ca. 76mm x 45mm
  • Vandtæt vinyl membran
  • Anvendes til dyre dæk
  • Utrolig stærk

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477007711

17-07-2018
Var ikke kommet videre på turen uden dette, da fordækket blev slicet i siden af glasskår. Virkelig genialt.
15-01-2015
Da det jo er dæklapper, skulle man tro at de burde kunne klæbe på indersiden af et dæk, det kan de ikke.
04-06-2014
Efter at have stået 60 km hjemmefra med et GP4000S med hul i har jeg altid en af disse i baglommen sammen med den ekstra slange, de vejer og fylder ikke ekstra, men de får dig hjem hvis uheldet sker. Separat vacuum pakning ville være at foretrække.