Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Originalt kassettehus fra Shimano til en 7 gears kassette fra Shimano. Dette kassettehus passer til følgende nav: FH-MC30 og FH-MC10. AnvendelseShimano kassettehus til 7 gears kassette og beregnet til Shimano bagnav …
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Originalt kassettehus fra Shimano til en 7 gears kassette fra Shimano. Dette kassettehus passer til følgende nav: FH-MC30 og FH-MC10.

Anvendelse
Shimano kassettehus til 7 gears kassette og beregnet til Shimano bagnav og hjul. Nummeret FH-MC30 og FH-MC10 skal fremgå at det nav denne reservedel anvendes til. Nummeret kan aflæses på selve hjulnavet eller bagnavet og nummeret findes på selve nav hylsteret.

Specifikation

  • Til 7 gears kassette
  • Reservedel til Shimano bagnav
  • Indeholder 1 stk. kassettehus med støvdæksel ved lejerne

Montering
Der skal bruges en 10 mm unbrakonøgle til udskiftning af denne del samt nyt fedt til kuglelejerne. Smør også gerne gevindet hvor man påmonterer kassettehuset med fedt. De løse stålkugler i lejet er ikke inklusiv og skal derfor bestilles separat hvis de ikke kan anvendes fra det tidligere kassettehus.

Sikkerhed og kvalitet
Reservedelen er lavet i materialer der kan holde i mange år ved almindelig vedligeholdelse.

Vedligeholdelse
Kassettehuset bør serviceres sammen med navet og endda måske lidt oftere. Giv kuglerne i lejet noget fedt og palerne syrefri olie.

 

03-09-2019
Det korrekte og originale kassettehus. Overraskende fin kvalitet. Både mht materiale og pasform.