Varenummer: PT100241

Kædemåler Park Tool CC-2 proffesionel


.
249 DKK / STK
199,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Til angivelse af slitage på kæden. Denne kædemåler hjælper dig til at finde ud af om du bør skifte kæden før den er helt slidt op. Fabrikanter anbefaler kæde udskiftning før bageste tandhjul tager for meget skade ved at fortsætte med en slidt kæde.  Nu kan du hurtigt og præcist bestemme slid og strækning af enhver kæde med Park Tool Chain Checker. Du skal blot indsætte Chain Checker pins i to links og derefter skal du trykke på svingarmen så du kan aflæse målerens vindue til en nøjagtig angivelse.

  Anvendelse
  CC-2 er 10 og 11 gears kompatible. For 9 og 10 speed kæder, udskift kæden på eller lige før de 0,75% aflæsninger. For 11 speed kæde, udskift på eller lige før 0,5% af aflæsning, så undgår du at skulle skifte kassetten hver gang du skifter kæde.

  Kvalitetsniveau
  Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 • Brand Park Tool
  Produkt Måleværktøj
  EAN 763477001313
 • Lars B.

  Super virker perfekt

  Jesper N.

  Gør hvad den skal og føles som et stykke kvalitetsværktøj der holder længe. Det eneste jeg måske kunne udsætte på den er, at skalaen kan være lidt svær at aflæse for folk med gamle øjne. En lygte hjælper. Prisen svarer til en god kæde, og den kan ved første øjekast forekomme lidt pebret. Men hvis dimsen kan forlænge levetiden for kassetten (og det kan den, hvis man checker sin kæde regelmæssigt og skifter den i tide) har den hurtigt tjent sig ind.

  Michael J.

  Perfekt til måling af kæde :)