2 anmeldelser
Morgan Blue Syn Lube Course bruges til våde vejrforhold. Foruden at smøre, giver olien en lav friktion. Unik professionel, høj kvalitet smøremiddel specielt velegnet til cykling. Indeholder ekstra klæbende & syntetiske tilsæt…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Morgan Blue Syn Lube Course bruges til våde vejrforhold. Foruden at smøre, giver olien en lav friktion. Unik professionel, høj kvalitet smøremiddel specielt velegnet til cykling. Indeholder ekstra klæbende & syntetiske tilsætningsstoffer for at opnå en reduktion af friktion, et glattere gear skifte, en længere smøre-tid. De behandlede overflader glider glat, mere lydløst, og hurtigere.

Anvendelse
Brug Syn Lube til at smøre kæden, gear og andre bevægelige dele. Kædeolien trænger straks ind og løber ikke af kæden, når den anvendes. Velegnet til brug efter at have rengjort kæden og gear med Morgan Blue Chain Cleaner.
Tørt vejr: brug ​​en begrænset mængde (læg det på mens du kører kæden rundt 1 gang rundt.), for at forhindre kæden bliver beskidt.
Regnfulde vejr: brug rigeligt (læg det på mens du kører kæden 4 gange rundt).

Specifikationer

  • Effektiv i en lang periode.
  • Fremragende vedhæftning på metalliske overflader.
  • Modstår høj hastighed slynge-off.
  • Forhindrer slid og forlænger levetiden på de smurte dele.

Kvalitetsniveau
Morgan Blue leverer som altid et produkt i topkvalitet. Derfor bruger ca. 17 professionelle cykelhold Morgan Blue-produkter.

 

 

EAN: 22601346

12-05-2014
Har lige kørt Gejsdalen (220 km) i pisseregnvejr med denne olie på kæden. Olien holdt hele vejen og kæden er faktisk stadig velsmurt. Bedste regnvejrsolie jeg har prøvet!
25-11-2013
Har lige modtaget flasken, så jeg kan ikke vurdere kvaliteten af olien. Men flasken og etiketten er af en meget dårlig kvalitet - flasken er hård og svær at dosere olien med, og etiketten er allerede ved at falde af.