Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Ideelt måleudstyr fra Park Tool, der sammen med en hjulopretter, hurtigt kan gøre dit hjul optimalt igen, så du kan komme ud og træne igen. Måleudstyret hjælper dig med, at opnå den …
Læs mere
Vejl.: 1849,00
DKK 1.499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Ideelt måleudstyr fra Park Tool, der sammen med en hjulopretter, hurtigt kan gøre dit hjul optimalt igen, så du kan komme ud og træne igen. Måleudstyret hjælper dig med, at opnå den mest præcise og optimale justering af hjulet på din cykel, så du aldrig kommer til at køre med et skævt hjul.

Anvendelse
Dette måleudstyr bruges til præcis udmåling af skævhede på cykelfælge og passer til montering på Park Tool hjulopretter model TS-2.2. Se video for yderligere information.

Specifikationer

  • Måleenhed med urviser Park Tool model TS-2DI
  • Passer til montering på Park Tool hjulopretter model TS-2.2 og TS-2
  • 2 måleure som viser udsving vertikalt og horisontalt
  • Beslag til montering på hjulopretteren medfølger
  • Vægt komplet sæt 850 gram gram

Montering
Monteres på hjulopretteren og spændes fast med det medfølgende beslag og finger skruer.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

21-03-2019
Jeg skal nok blive glad for måleudstyret (er lidt af rn "målenørd"). Men jeg har nogle kritisable bemærkninger til produktet: • Mangler ”indicating clips” på det laterale måleur. (I medfølgende beskrivelse står, at disse er på begge ure). • Det radiale måleur er udstyret med en ”Dial Bar” – et fastsiddende stykke plastik, der skraber på fælgens kant under målingen. Det burde være et leje, som på det laterale måleur! • Hvis man skal justere vinklen på den omtalte ”Dial Bar” (hvilket jeg skulle), skal man løsne en 6-kantskrue med en 3/32” 6-kant nøgle!!. Det er nemlig ikke en skrue med millimetergevind. Sådan noget bør ikke leveres i Europa – med mindre, der medleveres et passende stykke værktøj!! (en Torx T10 bits kan til nød klare problemet – hvis man ellers har en, der er lang og tynd nok til at nå ned til skruen). • Mange uoverensstemmelser mellem numre på dele i beskrivelsen og tegningerne/nummeroversigten.
19-03-2015
Virker efter hensigten men til prisen synes jeg godt at måle urene kan være lidt billige i det. Til dagligt arbejder jeg med måleurer så kan godt se forskel på dem ;o)