Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Funktionel og speciel konusnøgle fra Park Tool, der funktionelt kan være med til adskille naven fra din cykel. Konusnøglen er lavet specielt til en diameter på 22 mm, hvor den nemt og hurtig præ…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Funktionel og speciel konusnøgle fra Park Tool, der funktionelt kan være med til adskille naven fra din cykel. Konusnøglen er lavet specielt til en diameter på 22 mm, hvor den nemt og hurtig præsenterer en funktionel justering af naven. Cykelværktøjet er lavet med et skaft overtrukket af vinyl, hvilket giver et godt og skånsomt greb. Det slanke design sørger desuden for en præcis justering med konusnøglen.

Anvendelse
Du bør udelukkende bruge denne konusnøgle til konusser på 22mm i diameter.

Specifikationer

  • 22mm konus nøgle
  • Vinyl overtrukket skaft som giver et godt og skånsomt greb on nøglen
  • Kæben er slank således at den passer perfekt til konus justering

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

25-11-2012
Er noget af det mest veludførte jeg har set af konusnøgle.
23-08-2011
Ligger godt i hånden og god til krævende arbejder da stålet er rimeligt hårdt.