Varenummer: Y70898020

Shimano Nexus - Måleværktøj for wirelængde 7 og 8 gears kabel


.
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Shimano Nexus kabelmåler til måling af kabelafstand mellem det udvendige kabel og til wire klembolt, som sidder i selve gear dreje delen på gearnavet. Passer til Shimano Nexus 7 og 8 gear. Dette giver dermed et virkemiddel til, at kunne klare vedligeholdelsen af sin cykel lidt bedre.

  Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Passer til Shimano Nexes 7 og 8 gear

  Kvalitetsniveau
  Shimano holder niveauet højt med sine produkter, hvor kvalitetsniveauet er defineret ved en stor portion af komfort og funktionalitet. Dette kommer af solide materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med det høje præstationsniveau hos amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor de oftest ses i professionelle sammenhænge. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

 • Brand Shimano
  Produkt Måleværktøj
  Anvendelse Citybike
  Geargruppe Nexus
  Gear 7, 8
  EAN 4524667207627
 • Nikolaj F.

  Så vidt jeg husker fulgte der ingen vejledning med, så dette er skrevet med forbehold for at den er brugt rigtigt. Det virker til at man skal afmontere hjulet helt eller kabel"røret". Det første kan være lidt besværligt på en cykel med rullebremser. Det andet virker til at være lidt besværligt på min cykel.

  Tor M.

  Meget nyttig verktøy. Uten dette er det vanskelig å få til riktig wirelengde på 7-speed Nexus gearnav.

  Jan E.

  Stor hjælp