Varenummer: 054E-T05

Fedt sprøjte i Thermoplastik


.
109 DKK / STK
87,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Her får du en Exustar fedtsprøjte-pistol, der er udviklet til brug med fedtpatroner.

  Specifikationer

  • Passer til Exustars fedt patroner.
  • Vægt ca. 70 gram.
 • Brand Exustar
  Produkt Sprøjte til fedt
  EAN 5712934000159
 • Kim K.

  👍👍👍

  Lars B.

  Super. Den virker fint

  Snorre K.

  Doserer præcist i en tynd stråle. Ca. 1,5 mm vil jeg tro, så den er god til at komme ind i små kroge og mellem kuglerne i små lejer osv. Det havde været super, hvis stemplet kunne låses, så det ikke ved et uheld kunne trykkes ind, f.eks. hvis sprøjten lå i en værktøjskasse. Overall virker den fin og tilstrækkeligt solid. Jeg købte den sammen med varenummer 054E-G01, hvor den passer fint til.

  Martin D.

  Usandsynligt fedt og uundværligt stykke værktøj til præcisionsdosering af fedt.

  Ulrik D.

  God kvalitet, virker fint. Hullet i dysen er 1mm i diameter. Det kan med fordel bores ud til 1,5mm hvis det skal gå lidt hurtigere med at fylde en lejeskål op.

  Eli R.

  virker fint

  jonas L.

  et uundværlig stykke værktøj når man skal arbejde med fedt. der bliver brugtbmeget mindre da det kan placeres nøjagtig. Super god og billig

  Rasmus J.

  Genialt værktøj til at dosere fedt og få den hen de rigtige steder, særligt i forbindelse med vedligehold af lejer. Ergonomisk og nem at betjene. Ok pris ift. vare. Passer på park tool fedtuber også. Faktisk nok alt med 9/16" gevind, hvilet er de fleste fedttuber.

  Gitte E.

  Fin pistol til fedttube - det er mindre mængder der kommer ud når man anvender pistolen og man kan nemmere kontrollere smørringen uden at det hele kommer ved siden af