PROs Vibe Aero UD Carbon styr er med set letvægtsdesign specielt udviklet til dig der elsker racer- og landevejscykling. Styret har et aerodynamisk design der kombineret med det anvendte UD Carbon-materiale, giver dig et exce…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PROs Vibe Aero UD Carbon styr er med set letvægtsdesign specielt udviklet til dig der elsker racer- og landevejscykling. Styret har et aerodynamisk design der kombineret med det anvendte UD Carbon-materiale, giver dig et exceptionelt let styr med optimale køreegenskaber. Hele konstruktionen er stadig stærk og stabil, så du kan yde dit ypperste.

Anvendelse
Dette styr fra Pro model Vibe Aero er særligt udviklet til racer- og landevejscykling. Styrets aerodynamiske udformning gør det også velegnet til banecykling. Du kan få styret i to versioner der er hhv. 40 og 42 cm bredt. På midten af styret ved frempinden måler styret 31,8 mm i diameter. 

Specifikationer

  • PRO Vibe Aero Compact
  • Farve: Sort
  • Bredde: Vælg mellem 40 og 42 cm (måles midt/midt)
  • Materiale: UD Carbon
  • Vægt: Fra 245 gram
  • Diameter: 31,8 mm
  • Compact design til racer- og landevejscykling

Montering
Monteringen af styret af yderst simpel, og du skal udelukkende anvende værktøj, når du åbner frempinden, samt når du afmonterer eventuelle gear- og bremsegreb.

Kvalitetsniveau
Med dette Vibe Aero Compact styr har PRO formået at udvikle et letvægtsstyr til racer- og landevejscykling, som er både stift, pålideligt og stabilt. PRO har fremstillet styret i UD Carbon som er let og har en fremragende styrke og stivhed.

Vedligeholdelse
Dette styr skal blot tørres over med en klud ved skidt og snavs. Dette bør foregå med carbonvenlige rengøringsprodukter.

Tilgængelige varianter

38 cm, 40 cm, 42 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.