Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en let-anvendelig savleder fra Park Tool, der hjælper dig med at få rene og lige flader, når du skal save stilken på din forgaffel til. Dette giver dermed en enorm komfort og service t…
Læs mere
Vejl.: 549,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en let-anvendelig savleder fra Park Tool, der hjælper dig med at få rene og lige flader, når du skal save stilken på din forgaffel til. Dette giver dermed en enorm komfort og service til brugeren, hvor savlederen kan give mere plads til stilken på din forgaffel.

Anvendelse
Denne savleder i overstørrelse anvendes til afkortning af stilken på forgafler og ovale sadelrør eller ovale sadelpinde. Den sørger for et rent og lige skær når der saves. Simpel i brug, ved blot at sætte denne savleder ned over stilken og spænde den godt fast med tvinge som sidder på savleder. Sørg for at klingen der anvendes på saven er stål nedstryger type.

Specifikationer

  • Savleder Park Tool type SG-7.2
  • Passer til 1-1/16" og 1-3/4" runde rør og ovale sadelpinde på om til 89mm
  • Materiale: Trådforstærket stål som kan modstå brug i mange år
  • Vægt 795 gram

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.