Varenummer: 1110241302

Schwalbe Kid Plus PunctureGuard Tråddæk til barnevogn - 12 x1,75 (47-203)


.
103 DKK / STK
82,40 DKK ekskl. moms
 •  
 • Til barnevogne og børnecykler. Super punkterbeskyttet. Schwalbe barnevognsdæk model Kid Plus. Dette dæk er med et super punkteringsbeskyttelse på 3 mm i tykkelsen. Denne beskyttelse er indbygget i dækket og ligger mellem selve karkassen og dækkets slidbane. Så kom det endeligt, dækket til barnevogne der er ordentllig beskyttet mod punkteringer. Vil du også undgå at stå langt hjemmefra med en punkteret barnevogn? Så har du her muligheden for at dække dig ind med et fremragende dæk til en lidt højere pris en andre dæk på markedet.

  Anvendelse
  Dette dæk passer tilbarnevogne, og mønstret er lavet således, at det giver en meget lav rullemodstand, så også her er man godt hjulpet. Desuden er dækket med Black'n Roll gummi, som ikke giver afsmitning på gulve mm, men fuldender et godt dæk valg og køreegenskaber.

  Specifikationer

  • Størrelse: 12 x 1.75 (47-203)
  • Anbefalet dæktryk: 2,0 - 4,5 BAR / 30 - 85 PSI
  • Vægt ca. 320 gram.
  • Farve: Sort

  Kvalitetsniveau
  Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

   Vedligeholdelse
  Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 • Brand Schwalbe
  Produkt Kanttrådsdæk
  Anvendelse Børn og junior
  Farve Sort
  Størrelse 12"
  Tubeless ready/easy Nej
  Dæktype Almindelig/kanttråd
  Bredde 1.75
  ETRTO 47-203
  EAN 4026495866736
 • Linda B.

  Meget tilfreds, dækkene har jeg købt til min odder klapvogn og de passet perfekt (fik super vejledning pr mail ang størrelse på dæk osv. )og skønt de ikke punktere. Anbefaler helt sikkert andre at skifte deres barnevogns/klapvogn dæk ud til disse.

  Michael N.

  Rigtog fine dæk og slanger til en fornuftig pris og hurtig levering. Returseddel fulgte med hvis man ønskede at returnere varerne af en eller anden grund - go service. Helt tilfreds