"Big Blue Book" også kendt som BBB kommer her i en fjerde, opdateret, version. Bogen, der er skrevet af cykelguruen Calvin Jones, Park Tools ansvarlige for uddannelse, er spækket med beskrivelser af praktisk talt alt inden fo…
Læs mere
Vejl.: 309,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

"Big Blue Book" også kendt som BBB kommer her i en fjerde, opdateret, version. Bogen, der er skrevet af cykelguruen Calvin Jones, Park Tools ansvarlige for uddannelse, er spækket med beskrivelser af praktisk talt alt inden for reparation og vedligeholdelse af cykler. Bogen, der af mange betragtes som cykelmekanikernes "bibel" har i denne 4. udgave gennemgået en større opdatering. Således er der nu bl.a. afsnit om 12 gear og 1x kassetter, ligesom der er nye afsnit om tubeless, skivebremser og elektroniske skiftegreb mm.  Både til "race", MTB og den almindelige hverdagscykel. Masser af information, billeder og beskrivelser. Dette er 3. udgave af Big Blue Book, og er skrevet af Calvin Jones, som er Park Tools ansvarlige inden for uddannelse, og inkluderer beskrivelser af de nyeste systemer og cykelteknologier.

Anvendelse
Til "Gør-det-selv" mekanikeren der ønsker at reparere sin cykel - lige meget hvilken cykel det er eller hvilke mekanikerevner man besidder. Denne bog bør stå i ethvert cykelværksted og bruges også ofte til uddannelse af eleverne på cykelmekaniker-uddannelsessteder.

Specifikationer

  • Sprog: Engelsk
  • Forfatter: Calvin Jones

EAN: 763477001191

Ingen anmeldelser af dette produkt.