Cairn Rygskjold til MTB - Beskyt ryggen med rygskjold fra Cairn

Cairn

Cairn

Cairn Rygskjold til MTB - Beskyt ryggen med rygskjold fra Cairn

Historien bag Cairn startede allerede tilbage i 1938, hvor de lancerede deres første beskyttelsesudstyr til skiløbere - og siden da er produktsortimentet udvidet til også at have rygskjolde og andet sikkerhedsudstyr i deres sortiment.

Cairn er designet af eksperter med stort ”know-how”

Cairns produkter er designet af en gruppe franske eksperter, med stor lidenskab indenfor udendørs sportsgrene. Grunden til Cairns store succes, er deres historiske ”know-how”, samt et samarbejde med SHARK, som er eksperter i beskyttelsesudstyr indenfor motorcykelbranchen.
En høj grad af sikkerhed er afgørende i en verden med ekstremsport, da ekstremsporten udgør en større sikkerhedsrisiko for udøveren, end de almindelige sportsgrene.

Komfort og sikkerhed er afgørende elementer

Under ekstreme forhold skal sikkerheden og udstyret være i orden, med et gear der er tilpasset omstændighederne. Under selve udviklingen af rygskjoldene, bliver der taget stort hensyn til både den innovative udvikling, samt til en høj komfort til brugeren -for som de siger ”vi forpligtiger os til at beskytte eventyrlystne mennesker, som elsker at befinde sig i det fri, på bedst mulige måde”

Rygskjoldet er perfekt til kørsel på MTB og BMX, men kan desuden også benyttes til andre sportsgrene, hvor der kan være risiko for styrt og fald -som f.eks. ved skisport og skateboard.

Vores skjold fra Cairn er udviklet med intelligente molekyler, som gør skjoldet blødt og fleksibelt ved almindelige bevægelser, men som låser sig fast og bliver stift ved hårde slag og stød.

Blandt vores udvalg af Cairn finder du rygskjold til både voksne og børn og samtlige rygskjolde i vores sortiment overholder selvfølgelig alle europæiske standarder.