Braucke

Braucke er velrenomeret Tysk firma, som altid har lavet cykelanhængere i højeste kvalitet samt tilbehør til deres cykelhængere. Braucke er en familieejet virksomhed, som  skrivende stund kører på 3. generation.

Brauckes anhængere er udviklet, designet og produceret i Tyskland. Alle anhængerne bærer præg af tysk kvalitet og en veludført design. Tyskerne har altid været kendt for deres veludførte design og høje kvalitet. Det er ligegyldig om det er cykelanhængere eller biler. Tysk er altid godt!

Braucke er leveringsdygtig i mange forskellige cykelanhængere samt tilbehør til cykelhængerne blandet andet presenninger til deres egne anhængere.

Primært bruges deres cykelanhængere som avistrailere til unge mennesker, som kræver en stor, stærk og solid anhænger til hverdagens udfordringer med aviser og reklamer. Mange personer, som kun har sin cykel kan også have en meget stor glæde af anhængeren fra Braucke, som mange også bruger som transportvogn i stedet for en stor, dyr og pladsfuld bil.

De kan monteres på rigtig mange cykler fra 26" og op ad. Trailerne fra Braucke er produceret for gøre hverdagen nemmere for personer, som ikke har en bil.