1 anmeldelser
Shimano har opdateret deres bagskiftere i 105-serien. Denne model  har bl.a. et mere præcist gearskifte, takket være en forøget stivhed. Derudover har den en større kapacitet, hvilket gør det muligt for dig at anvende en kass…
Læs mere
Vejl.: 419,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano har opdateret deres bagskiftere i 105-serien. Denne model  har bl.a. et mere præcist gearskifte, takket være en forøget stivhed. Derudover har den en større kapacitet, hvilket gør det muligt for dig at anvende en kassette på baghjulet, der tillader helt op til 34 tænder på den største klinge. Foruden dette har Shimano mindsket vægten på bagskifteren.

Anvendelse
Du får her en solid bagskifter i topkvalitet fra Shimano, der særligt egner sig til brug på landevejscykler. Bagskifteren kan udelukkende benyttes sammen med Shimanos STI-gearskiftere eller Shimanos gearskiftere til enkeltstartsstyr. Bagskifteren er kompatibel med Shimanos øvrige makaniske komponenter fra deres top racergrupper Dura Ace og Ultegra. Skifteren passer til gearkombinationen 2 x 11 gear.

Specifikationer

 • Shimano 105 bagskifter mekanisk type RD-R7000-GS-L
 • Passer til 11 gears kassette
 • Modelår 2018
 • 11 tands pulleyhjul
 • Anbefalet kæde: Shimano CN-HG601 11 gears type
 • Maksimal tand difference på de forreste klinger må ikke overstige 16 (Eks. hvis mindste klinge er på 36 tænder så må den største maksimalt være på 52 tænder
 • Total kapacitet på maksimum 39 tænder, som er forskellen på antallet af tænder, når man tager det mindste tandhjul foran + det mindste tandhjul i bag og trækker fra antallet af tænder på det største tandhjul foran + det største tandhjul i bag.(Eks. (34 bag + 50 foran = 84 - (11 bag + 34 foran = 45) Resultat 84 - 45 = 39 tænder så denne kombination kan godt bruges.
 • Maksimum kapacitet: Største tandhjul på kassetten må ikke overstige 34 tænder
 • Minimum kapacitet: Største tandhjul på kassetten skal være på minimum 28 tænder
 • Maksimum kapacitet: Mindste tandhjul på kassetten bør ikke være større end 12 tænder
 • Minimum kapacitet: Mindste tandhjul på kassetten må være ned til 11 tænder
 • Vægt: 232 gram
 • Farve: Sort

Montering
Monteres direkte i Geardrop-/Gearøje-gevind på cyklen.

Kvalitetsniveau
Solid og pålidelig bagskifter, som er i konkurrence kvalitet og anbefales til racercykler og til motionister, som vil have det bedste grej på et højt niveau. Skiftefunktionen er præcis og stabil under alle forholde også under hård belastning. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af kompenentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for bagskifter af landevejs typen eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 3 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Bagskifteren bør renholdes og dryppes med en smule olie på alle de udvendige bevægelige dele. Pulleyhjul holdes rene og smøres i samme intervaller som den kæde type der anvendes, normalt mellem 5 - 10 timers brug og bør altid smøres efter en grundig rengøring.

EAN: 4524667871118

05-11-2018
Fungere rigtig godt kører fint med 32 på kassetten og 36 på forreste klinge Den nye 105 7000 bagskifter har fået et væsentlig løft