Varenummer: GH-089

Geardrop type GH-089 - Sølv


.
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Dette geardrop passer bland andet til følgende cykel fabrikater: Specialized og S-Works.

  Ovenstående oplysninger kommer fra fabrikanten, men geardroppet kan også passe på tværs af andre, det afgørende for om de passer, er udformningen af geardroppet.
  For at lette opgaven med at finde det rigtige geardrop, henviser vi til PDF filen som kan hentes i oversigten, hvor de geardrop der passer til cyklens fabrikat alle fremgår og er gengivet i forholdet 1:1. Det er vigtigt at du sørger for at printe denne PDF fil, og laver en sammenligning mellem det geardrop du har beskadiget og de geardrop der er vist på PDF filen.
  Efterfølgende bestiller du blot det varenummer som matcher dit geardrop.
  Det er vigtigt at de stemmer 100% overens, så du sikrer dig, at geardroppet passer på din cykel.

  Geardrop er den del, der forbinder cyklens bagskifter til stellet på cyklen. De fleste stelfabrikanter producerer deres stel med geardrop som en udskiftelig del; med det formål, at kunne hjælpe den uheldige cyklist, der kommer til at beskadige geardroppet, enten ved at cyklen har været væltet eller på anden vis.
  OBS! Dette produkt kaldes også gearøje, drop out og gear hanger.

  Specifikation

  • Materiale: Aluminium
  • Inklusiv tilhørende skrue(r) til montering
  • Farve: Sølv
  • Pdf. fil med gengivelse af dette specifikke geardrop i forholdet 1:1 kan hentes, se herunder.

  Montering
  De fleste geardrop er i dag fremstillet i aluminium, og derfor skal disse udskiftes, hvis de er bøjet ved styrt, eller hvis cyklen har været væltet. Man kan dog i nogle tilfælde oprette geardroppet hvis den kun er bøjet ganske lidt, til dette formål skal der anvendes en opretter, som kan findes under anbefalede produkter til denne vare. Ved udskiftning af geardrop skal bagskifteren tages af geardroppet, og geardroppet skal dernæst tages af cyklens stel; dette gøres ved blot at løsne den eller de skruer, som den er fastgjort med.
  Bemærk at bagskifteren ikke fungerer korrekt og er umulig at indstille hvis geardroppet bare er en lille smule bøjet eller skæv. Opretning eller udskiftning af geardroppet kan derfor blive nødvendigt.

   

 • Brand Union
  Model GH-089
  Produkt Geardrop
  Variant Specialized, S-Works
  EAN 8590966390892
 • GH-089.pdf 161.00 Kb