Denne aftrækker kan bruges på Shimano Hollowteh II og MegaExo krankbokse. . Aftrækkeren består af 16 tapper, som bruges til indgreb i krankboksskålene. Dermed vil man undgå, at nøglen skrider og dermed skaber krankboksskålene…
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne aftrækker kan bruges på Shimano Hollowteh II og MegaExo krankbokse. . Aftrækkeren består af 16 tapper, som bruges til indgreb i krankboksskålene. Dermed vil man undgå, at nøglen skrider og dermed skaber krankboksskålene. 

Anvendelse

Denne aftrækker skal bruges til montering og afmontering af krankboksskåle. Hollowtech II og MegaExo krankboksskåle sidder typisk på racercykler, mountainbikes og på nogle trekkingcykler. Du har ikke bruge for at tilkøbe ekstra værktøj for at anvende denne krankaftrækker. Der medfølger en aftrækker, som kan bruges til demontering af støvkapslen ved pedalarmene. Der kan anvendes en 16 mm gaffelnøgle til dette. I mange tilfælde sidder støvkapslen dog ikke så meget fast, at du ikke vil kunne tage den af uden brug af værktøj. Shimano Hollowtech II krankbokse er typisk brugt sammen med 10 gears racergrupper eller 9 gears MTB grupper.

Specifikationer

  • Shimano TL-FC36 aftrækker til Shimano Hollowtech II og MegaExo krankbokse
  • Påkrævet ekstra værktøj: 16 mm. gaffelnøgle til støvkapsel
  • Diameter målt udvendigt på tapperne er på 42 mm
  • Materiale: Stål

Kvalitetsniveau
Denne aftrækker fra Shimano er fremstillet i god kvalitet. Aftrækkeren er fremstillet til hjemmemekanikeren, men kan også sagtens bruges af professionelle. 

EAN: 4524667144182

Ingen anmeldelser af dette produkt.