Anvendes til ældre typer af krankskåle som primært sidder på prisbillige cykler af ældre dato. Værktøjet har en 16mm skruenøgleflade i den ene ende og 2 stifter i den anden ende som har en afstand på ca. 23mm og stifterne er …
Læs mere
Vejl.: 209,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Anvendes til ældre typer af krankskåle som primært sidder på prisbillige cykler af ældre dato.

Værktøjet har en 16mm skruenøgleflade i den ene ende og 2 stifter i den anden ende som har en afstand på ca. 23mm og stifterne er ca. 5mm lange.

Specifikation

  • Park Tool HCW-11
  • Krankboks konus og skåle
  • Passer til ældre typer krankbokse
  • Består af 16mm kærv og 2 stifter

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477004116

Ingen anmeldelser af dette produkt.