Park Tool leverer her et SWB-15 ledhåndtag (på engelsk Drive Breaker Bar), der giver dig ekstra momentum, når du f.eks. skal løsne skrue. Det 15 tommer lange cykelværktøj gør det muligt at lægge mere kraft i dit moment, så du…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Park Tool leverer her et SWB-15 ledhåndtag (på engelsk Drive Breaker Bar), der giver dig ekstra momentum, når du f.eks. skal løsne skrue. Det 15 tommer lange cykelværktøj gør det muligt at lægge mere kraft i dit moment, så du kan få selv besværlige skruer løs. Samtidig er det nemt at komme til med ledhåndtaget, idet hovedet kan drejes 180 grader.

Anvendelse
Dette ledhåndtag bruges i kombination med f.eks. en aftrækker eller andre værktøjer der passer på et 3/8" hoved. Med en 180 graders rotation er det nemt at komme til med ledhåndtaget - også i snævre rum.

Specifikationer

  • 3/8" hoved
  • 180 graders rotation
  • 15" langt
  • Materiale: Hærdet stål

Kvalitetsniveau
Park Tool leverer professionelt cykelværktøj der gør det lettere at foretage den bedst mulige reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da det har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool-værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og arbejder hver dag på at udvikle og forbedre deres eksisterende sortiment og opfinde nye redskaber, der kan gøre livet lettere for cykelentusiaster verden over. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 

EAN: 763477007186

Ingen anmeldelser af dette produkt.