Varenummer: PTBBT4

Aftrækker Park Tool BBT-4 til krankbox


.
125 DKK / STK
100 DKK ekskl. moms
 •  
 • Aftrækker til krankboksskåle. BBT-4 er designet til at montere og fjerne 6 not krankskåle med. Værktøjet passer til udvendig mål 44mm i diameter og indvendig not mål på 38mm i diameter. Passer til mange forskellige fabrikater, bl.a Sachs, Campagnolo, Thun og SKF.

  Kvalitetsniveau
  Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

   

   

 • Brand Park Tool
  Produkt Aftrækker
  EAN 763477000415
 • Jan E.

  Passede perfekt

  Ole A.

  super god

  Jørgen K.

  Forsøgte at demontere krankboksen på en Aldi cykel, hvor yderdelen er lavet af plastik. Værktøjet giver ikke meget moment, og det lykkedes mig ikke at få boksen af. Prøvede i kombination med en hammer, men det betød blot at krankboksens plastikgevind gik i stykker. Måske ikke alene værktøjets problem, men alt i alt virkede det i hvert fald ikke.