2 anmeldelser
Denne kædeskærm gør det nemt og komfortabelt at skulle have en kædeskærm på sin kæde. Kædeskærmen er lavet i et robust materiale, der kan holde til mange slag og stød fra unødvendige vinkler. Kædeskærmen er desuden lavet i et…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne kædeskærm gør det nemt og komfortabelt at skulle have en kædeskærm på sin kæde. Kædeskærmen er lavet i et robust materiale, der kan holde til mange slag og stød fra unødvendige vinkler. Kædeskærmen er desuden lavet i et stilrent desing, hvor der gives en stor kompatibilitet således, at den passer med mange forskellige typer af kranksæt.

Anvendelse
Denne kædeskærm gør det nemt at skulle have en beskyttelse af sin kæde således, at den kan være smurt og funktionel i lang tid. Kædeskærmen passer sammen med de fleste kranksæt, da den har et alsidigt design og har en bolt med en diameter på ca. 21,5 mm, hvilket passer med de fleste pedalarme med gevind. Kædeskærmen passer desuden sammen med et kranksæt, hvor den store klinge er mellem 42- 44 tand.

Specifikationer

  • Passer til mange kranksæt bl.a. Shimano
  • Montering i pedalarms gevind
  • Passer til 42-44 tænder
  • Udvending diameter: ø19,5 cm
  • Nødvendig monteringsbolt og skive følger med denne vare
  • Diameter på bolt: 21,5 mm

Montering
Denne kædeskærm er nem at montere, da den monteres direkte på krank/pedalarm højre med en bolt der er fast indvendig i pedalarmen. Der medfølger desuden en nødvendig monteringsbolt og skive således, at man nemt kan montere skærmen sammen med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Denne kædeskærm er lavet i et flot design og med en robust skal, der kan give en solid beskyttelse mod skidt og snavs. Kædeskærmen er desuden lavet med et design, der gør den yderst kompatibel med de fleste kranksæt.

Vedligeholdelse
Denne kædeskærm skal blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4021834324007

18-08-2019
God skærm. Nem at montere.
25-12-2014
Elendig kvalitet og nærved umulig at monterer