4 anmeldelser
Det unikke Egg Beater design, går at pedalerne ikke stopper til med mudder eller ler, det betyder at du altid hurtigt kan klikke i dine pedaler. Stål krop pedal med pressede stål vinger. Egg Beater pedalen kan du klikke i uan…
Læs mere
Vejl.: 469,00
DKK 419,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Det unikke Egg Beater design, går at pedalerne ikke stopper til med mudder eller ler, det betyder at du altid hurtigt kan klikke i dine pedaler. Stål krop pedal med pressede stål vinger. Egg Beater pedalen kan du klikke i uanset hvordan pedalen vender. Dobbelt bindinger (der hvor klamperne klikkes i), som gør tilkoblingen nem og du har en bevægelses frihed på 6 grader sideværts.

Anvendelse
Egg Beater 1 fra Crankbrothers leverer de fornødne komponenter til din videre kørsel på mountainbike, hvor komfort og funktionalitet bliver inkorporeret i din kraftoverførsel. Cykelpedalerne henvender sig til brug på MTB og Downhill, og kan nemt blive en funktionel del af din hverdag. Der følger desuden et par klamper med ved køb, så du nemt kan komme i gang med at cykle. Pedalen kan bruges sammen med alle typer sko hvor der er 2 huller ved siden af hinanden til montering af klampen, se billede af klampen.

Specifikationer:

 • Vægt: 280 gram pr.sæt
 • Aksel: scm435 chromoly stål
 • Krop i presset stål
 • Vinger presset stål
 • Fjeder 300-serien rustfrit stål
 • Gevindstørrelse: 9/16"
 • Inderste leje er med bøsninger
 • Yderste leje er et nåleleje
 • Klampe: premium messing race klampe
 • Afstands stykker til klamper inkluderet
 • Frigivelses vinkel 15 - 20 grader vrid før du frigøres fra pedalen
 • Garanti 2 år

Montering
Montering af disse pedaler kræver, at man er opmærksom på skrueretningen af gevindene, og at pedalfedt smøres på gevindene inden montering. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind skrues på med urets retning. Vi anbefaler desuden, at man nøje følger den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Crankbrothers benytter sig af deres store passion for mountainbike til, at kunne matche de stramme kram, der fås fra deres brugere. Firmaet benytter sig af kvalitetsprodukter, hvor komfort og funktionalitet er kombineret til fulde. Alle produkter er tiltænkt den enkelte forbrugere, hvor designet er tænkt ned til mindste detalje. Dermed kan kunden være tryg ved køb af produkter fra Crankbrothers.

Vedligeholdelse
Der kræves ikke nogen stor vedligeholdelse af disse pedaler fra Crankbrothers, men man kan sagtens rense dem med en fugtig klud ved skidt og snavs. Denne form for rensning bør foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kunne forekomme. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 641300147912

07-04-2017
21-12-2014
godt tilfreds
02-09-2014
Jeg er super tilfreds, både med produktet samt den leverede service fra cykelpartners side
11-08-2014
Pedalerne virker som de skal. De knirker lidt ved hårdt tråd (hvilket er grunden til kun 4 stjerner) men ellers er de ganske fine. Egg Beaters kan klart anbefales til dem der kun bruger mtb til skovbrug (m. cykelsko).