4 anmeldelser
Schwalbe væske fungerer hurtigt og pålideligt. Doc Blue lukker huller i slangen eller dit dæk, hvis du kører med slangeløse dæk. Bruges for reparation eller forebyggelse af punkteringer. Punkteringbeskyttende væsker har eksis…
Læs mere
Vejl.: 209,00
DKK 209,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Schwalbe væske fungerer hurtigt og pålideligt. Doc Blue lukker huller i slangen eller dit dæk, hvis du kører med slangeløse dæk. Bruges for reparation eller forebyggelse af punkteringer. Punkteringbeskyttende væsker har eksisteret i lang tid, men alle eksisterende produkter var ikke i stand til at opfylde Schwalbes krævende normer. Doc Blue kombinerer flere forskellige principper og er derfor langt mere effektiv.

Anvendelse
Endelig er der nu en enkel og effektiv løsning til punktering reparation og forebyggelse i slangeløse systemer og slanger. Man bør bruge en dosis på omkring 60 ml pr dæk. For brede cykeldæk (bredde 57mm eller mere) øges dosis til 75 ml. Ønsker man at påsætte væsken på racercykler, er 30 ml nok til racerdæk. Denne væske sikrer en effektiv punkteringsbeskyttelse i omkring 2-7 måneder. Punkteringer lukkes automatisk mens man cykler. Det er nødvendig at pumpe cyklen igen efterfølgende da den taber lidt luft inden væsken har lukket hullet igen. Doc Blue er ikke beregnet til at forsegle store huller forårsaget af nedskæringer eller brister.

Specifikationer

  • Indhold: 500 ml.
  • Til slangeløse dæk
  • Lukker huller i slange eller dæk

Kvalitetsniveau
Schwalbe er kendt for deres høje kvalitet indenfor cykeldæk, hvor en stor komfort er kombineret med en god funktionalitet. Dette er også tilføjet til andre af deres produkter, der hyppigt bliver benyttet af amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Schwalbe.

EAN: 4026495648639

04-04-2019
01-12-2017
30-06-2017
Mit dæk tabte luft. Kunne ikke finde et hul eller fejl ved den. Kom væsken i. Og dækket har ikke tabt luft siden. Rigtig godt produkt.
28-01-2015
Har endnu ikke afprøvet dette produkt,men jeg forventer at det er effektivt, specielt til slangeløse dæk