2 anmeldelser
Disse originale Look Keo Grip klamper er røde, og de har dermed 9 graders bevægelsesfrihed, og derfor anbefales de kun til begyndere og nogle cykelmotionister. Flere eliteryttere anvender også røde klamper, årsagen er fleksib…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse originale Look Keo Grip klamper er røde, og de har dermed 9 graders bevægelsesfrihed, og derfor anbefales de kun til begyndere og nogle cykelmotionister. Flere eliteryttere anvender også røde klamper, årsagen er fleksibiliteten i bevægelsen lateral, som er mere skånsom mod cyklisten knæ. Gripklampen er udviklet med et beskyttelsesgummi, som er lagt på klampens for- og bagstykke for at beskytte klampen for slidtage, når man bruger dem, når de ikke sidder i pedalerne.

Anvendelse
Du kan anvende disse klamper til cykelsko med 3 gevindhuller, disse 3 huller sidder i en form som en trekant, og de har en afstand på ca. 35 mm. Du vil finde denne monteringstype på langt de fleste cykelsko, som sælges i Danmark. Det er vigtigt, at du bemærker at klamperne kun passer til pedaler af typen Look Keo. Der laves flere forskellige Look Keo pedaler, og klampen der bruges til disse er alle denne Keo type. Look Keo klamper findes i tre forskellige farver og hver farve indikerer bevægelsesfriheden i den enkelte klampes farve som følgende: Sort er uden bevægelsesfrihed, grå har 4,5 graders bevægelsesfrihed, og den røde har 9 graders bevægelsesfrihed.

Specifikationer

  • Look Keo Grip klamper i sæt af 2 stk.
  • Farve: Rød
  • Bevægelsesfrihed 9 grader
  • Materiale: Polyoxymethylen og Termoplastisk Polyuretan
  • Klampe skruer og skiver: 6 skruer af 5 x 11mm samt 6 anlægsskiver
  • Længde 69 mm
  • Bredde 63 mm
  • Vægt ca. 68 gram

Montering
Før du monterer klamperne, skal de medfølgende skruer smøres med olie eller fedt. Klamperne kan justeres så de passer individuelt til forskellige cykelsko størrelser. De har en lateral justering på op til 4 mm. samt 9 mm. i længden. Efter montering bør skruerne efterspændes, når klamperne har været brugt et par gange.

Kvalitetsniveau
Look er fra Frankrig og er kendt for deres høje kvalitet og er blandt de mest foretrukne og udbredte pedaler og klamper i Europa.

EAN: 3611720061577

11-04-2018
Varen var fuldstændig som forventet
21-08-2017
Super hurtig ekspedition