Med et sæt Look Delta klamper i sort får du et par, der er uden bevægelsesfrihed, og derfor anbefales disse kun til brug for øvede cyklister og til elitesport. Look Delta klampe er af den lidt ældre type af Look originale kla…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med et sæt Look Delta klamper i sort får du et par, der er uden bevægelsesfrihed, og derfor anbefales disse kun til brug for øvede cyklister og til elitesport. Look Delta klampe er af den lidt ældre type af Look originale klamper, som stadigvæk anvendes på mange racercykler af lidt ældre dato, men de bruges også i rigtig mange af landets fitnesscentre, hvor denne klampe ofte er den foretrukne.

Anvendelse
Du kan bruge disse klamper til cykelsko med 3 gevindhuller, hullerne er formet som en trekant med en afstand på ca. 35 mm. Denne monteringstype finder du på langt de fleste cykelsko, som sælges i Danmark. Bemærk at klamperne kun passer til pedaler af typen Look Delta, som er en lidt ældre type af Look pedaler. Denne type anvendes i lagt de fleste fitness centre i Danmark, og det gør de på grund af klampens fleksibilitet, der gør at man kan frigøre foden med et vrid både ind- og udad. Du får et sæt klamper, der er kompatible med en lang række kopiprodukter af Look Delta pedaler, derforuden passer denne klampe til følgende originale Look pedaler: CX7, CX6, PP396, A5.1, A3.1, PP247, PP137 og FQV.

Specifikationer

  • Look Delta klamper i sæt af 2 stk.
  • Farve: sort
  • Bevægelsesfrihed 9 grader
  • Materiale: Polyoxymethylen og Termoplastisk Polyuretan belagt med Fluoropolymer
  • Klampe skruer og skiver: 6 skruer af 5 x 11mm samt 6 anlægsskiver
  • Længde 75 mm
  • Bredde 65 mm
  • Vægt ca. 85 gram inklusive skruer og skiver

Montering
Før montering skal de medfølgende skruer smøres med olie eller fedt. Klamperne kan justeres så de passer individuelt til forskellige cykelsko størrelser. De har en lateral justering på op til 4 mm. og 9 mm. i længden. Efter montering bør du efterspænde skruerne, når klamperne har været brugt et par gange. Til montering skal der anvendes en 3 mm. unbrako nøgle eller en skruetrækker med lige kærv.

Kvalitetsniveau
Look er fra Frankrig og er kendt for deres høje kvalitet og er blandt de mest foretrukne og udbredte pedaler og klamper i Europa. Klampens for og bagstykke er belagt med Fluoropolymer materiale som gør ind- og udstigning af pedalerne lettere og mindsker betydeligt muligheden for støj fra klampen.

EAN: 3611720061508

Ingen anmeldelser af dette produkt.