9 anmeldelser
Thule Yepp Mini ® er en innovativ barnestol, som er godkendt til børn op til max 15 kg. Cykelstolen er udviklet med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Sædet er monteret til selve stolens stel, hv…
Læs mere
Vejl.: 999,00
DKK 699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Thule Yepp Mini ® er en innovativ barnestol, som er godkendt til børn op til max 15 kg. Cykelstolen er udviklet med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Sædet er monteret til selve stolens stel, hvilket giver barnestolen en stødabsorberende funktion. Dette er barnestolen man vælger, hvis sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet. Cykelstolen er forsynet med en lås samt 2 nøgler således at svage sjæle ikke kan låne denne. Thule Yepp Mini leveres komplet inklusiv monteringsbeslag, selepuder og fodstropper. Vi anbefaler, at man først begynder at bruge stolen, når barnet kan sidde selvstændigt under hele cykelturen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Barnestolen er godkendt til børn op til max 15 kg
  • Lås samt to nøgler
  • Justerbar 5-punktssele
  • Justerbar fodstøtte med remme
  • Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne

Montering
Barnestolen skal fastgøres på cyklens styrstamme og passer til langt de fleste cykler på markedet. Styrstammens diameter skal være mellem 20 og 28 mm, for at du kan montere dette beslag. Foran barnet er der en beskyttelsesbøjle, og du har mulighed for at tilkøbe en beskyttelsespude separat. Der følger puder og alt nødvendig beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Cykelstolen skal monteres til et beslag på cykelstyrets stamme. Beslaget har en højde på 4 cm, og selvom dette beslag passer til langt de fleste cykler, anbefaler vi, at du sikrer dig, at cykelstyrets stamme er minimum 4 cm højt.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Denne barnestol har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Vedligeholdelse
Thule Yepp Mini kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

EAN: 8715362004413

10-07-2015
:)
26-05-2015
super god
16-04-2015
Hurtig levering og gode priser! Vi er meget glade for det nye barnesæde.
24-03-2014
Sidder godt og hyggeligt at have søn ved sig når man cykler.
20-03-2014
Meget fint sæde - helt anderledes end den usikre "skål" jeg sad i, på forgaflen af min fars cykel. Monteringen på styret er meget let, stod selv for det, og det sidder stadig fast (endnu). Som udgangspunkt var jeg lidt nervøs for, om der overhovedet var plads til sædet på min halvminimalistiske "Schrøder" citybike, men de bekymringer blev gjort til skamme. Komforten for min datter er i øvrigt helt i top, og især håndtaget som hun kan placere sine hænder på under kørsel har hun taget til sig. Eneste grund til at sædet ikke får topkarakter, er den begrænsede drejeradius man får, som følge af fodholdernes placering. Det er desværre nok umuligt at undgå, og man mærker ikke noget til det ved kørsel på veje og cykelstier, men da det som skrevet er hæmmende ift. drejeradius, så trækker det ned. /A
08-08-2012
Fylder meget på cyklen. På herrecykel støder man knæene mod sædet, hvis sadlen sidder lavt. Hvis sadlen sidder højt, kan man ikke træde ned uden sædet er i vejen. Irriterende lukkemekanisme til selen på en kold vinterdag. Funktionalitet: 1/10 point. Byggekvalitet: 8/10 point
17-07-2012
Super nem at montere og behagelig for barnet.
06-06-2012
Fantastisk stol meget nemt at montere vi har købt et ekstra beslag så mor og far nemt kan skifte til at have den på cyklen.
14-09-2011
Bare den smarteste cykelstol der findes , skulle have købt den for mange år siden , jeg undlod at købe vindskærm , det var en fejl , for lillemanden sidder og bliver kold foran , han sidder jo ikke og knokler :-)